Дзідзьо достроково відправить свого учасника до суперфіналу «Голосу. Діти-5»

Цієї неділі глядачі 1+1 побачать драматичні нокаути.

Поділитися:

Талановиті учасники змагатимуться за право пройти у прямий ефір. Зараз у командах тренерів по 4 дитини, після цього випуску, кожен наставник повинен буде обрати тільки двох найсильніших вокалістів.

Юні учасники сольно виконають найяскравіші хіти цього століття. Наприклад, Микита Ачкасов, який мріє співати у мюзиклах, обрав композицію з фільму The Greatest Showman Never Enough. Український самородок Ярослав Карпук заспіває народну пісню «Два кольори», а після виступу юного вокаліста, вся країна познайомиться з його мамою. Варя Кошова у «Нокаутах» виконає хіт The weekend Call out my name і спробує з ним потрапити до прямого ефіру. «Я буду запалювати зал і серця глядачів. Я доведу, що гідна бути у фіналі «Голос. Діти-5»», - сказала дівчинка перед виступом.

Грузин з великим серцем, Олександр Зазарашвілі виконає композицію Who's Lovin You. А голос української душі Вероніка Морська здивує всіх, вперше заспівавши сучасну пісню англійською і зворушить до сліз Позитива.

Перед таким відповідальним етапом проекту, на якому визначаться фіналісти, тренери поділилися своїми емоціями.

«У нас неймовірно крута команда! Це вже не діти, а справжні артисти, які сміливо можуть конкурувати з дорослими. Цієї неділі нас чекає свято молодих талантів, і неважливо, з чиєї вони команди, тому що все, що відбувається на цій сцені, дає нам можливість зазирнути у майбутнє українського шоу-бізнесу», - поділилася Надя Дорофєєва та Позитив.

Джамала зазначила, що далі пройдуть найсильніші дітки, але незважаючи на те, хто потратить далі в шоу, співачка кожного учасника зі своєї команди буде підтримувати. «У «Голос. Діти» я прийшла для того, щоб допомогти новому поколінню артистів: відкритим, справжнім, які нічого не бояться. Я зроблю все, щоб моя команда перемогла», - розповіла молода мама Джамала.

Дзідзьо сказав, що його учасники дійсно дуже сильні виконавці. Виступ одного з них так вразить тренера, що артист розповість усім телеглядачам чуйну історію про своє дитинство, а юного вокаліста визнає винятковим, тому пропустить його одразу в суперфінал до завершення виступу своєї команди.

Хто з учасників так зачепить душу зіркового тренера, дивіться вже цієї неділі о 21:00.

Нагадаємо, що у команді Дзідзьо за звання «Голос. Діти-5» і поїздку до DisneyLand Paris буде боротися юний Елвіс Преслі Ярослав Карпук, зірочка з села Яблунька Софія Винник, народний голос Вероніка Морська і Ярослав Рогальський, який тільки з п'ятого разу потрапив на проект.

Солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив йтимуть до перемоги з грузином з великим серцем Олександром Зазарашвілі, з десятирічною Дариною Бугайчук, Кариною Столабой, яка мріє довести батькам, що вокальна кар'єра - це серйозно, і з маленьким позитивчиком - Таїсією Скомороховою.

У команді Джамали за перемогу продовжує боротися неймовірно творчий Микита Ачкасов, киянка Надя Довбуш, яка вже брала участь у третьому сезоні, Ярослав Політов, який у минулому році не встиг вийти на сцену і хоче показати, що можливо все, і Варя Кошова, яка хоче довести , що її талант не залежить від знаменитого батька.

Дізнавайтеся першими всі новини проекту на наших сторінках:

https://www.instagram.com/golos.dity/?hl=ru

https://www.facebook.com/goloskrainy/

https://www.youtube.com/watch?v=GSIqxSh96rw