Еліна Світоліна вийшла заміж: хто обранець першої ракетки України

Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла заміж
Фото: соцмережі Еліни Світоліної

«Останній пост як міс Світоліна» —15 липня Еліна Світоліна опублікувала останній пост в соціальних мережах у якості незаміжньої дівчини. Хто ж обранець кращої української тенісистки?

Поділитися:

16 липня перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла заміж за свого нареченого французького тенісиста Гаеля Монфіса. Про це дівчина написала в соціальних мережах і опублікувала відео зі зборів на весілля.

Нагадуємо, що на початку квітня Еліна і Гаель повідомили про свої заручини, але точну дату одруження довго не розголошували, вказуючи тільки хештег «липень». Пара почала зустрічатися з 2019 року, кілька разів вони розлучалися, але в результаті помирилися й оголосили про свої заручини. 

Еліна Світоліна вийшла заміж за Гаеля Монфіса

15 липня обранець Світоліної, Гаель Монфіс, в соціальних мережах виставив спільне фото з коханою і підписав: «Мій останній день як нареченого».  Еліна Світоліна, у свою чергу, виставила фото в купальнику і написала «Останній пост як міс Світоліна».

Еліна Світоліна вийшла заміж

У коментарях друзі та фанати Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса вітають молодят, засипають їх сердечками та приємними коментарями.

Відома данська тенісистка Кароліна Возняцкі написала: «Вітаю вас обох. Який чудовий час». «Приємного святкування, друг», — залишив побажання австралійський тенісист Роджер Рашид.

Новини по темі