Фотосесія, що рятує життя: Стася Ровінська знялася в стилі Болівуд

Стася Ровінська знялася в стилі Болівуд

Образ створила дівчина, яка потребує складної операції.

Поділитися:

Ведуча Твій День Стася Ровінська взяла участь у благодійній фотосесії та долучилася до збору коштів на лікування 36 річної стилістки Ксенії Яровчик, яка потребує складної операції - у неї рідкісна вроджена хвороба сечового міхура. На світлинах телезірка 1+1 постала у стилі Болівуд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Зйомку Стасі Ровінської Ксенія стилізувала особисто, підібрала традиційне індійське сарі червоного та бежевого кольорів з золотою вишивкою - ніби з болівудського кіно. У зачіску додали свіжих квітів - гладіолусів, підібрали етнічні прикраси. Над кадрами працював фотограф Михайло Красноюрченко.

Аби зібрати необхідні 280 тис. гривень на лікування Ксенія організовує фотодні, де разом з друзями та небайдужими фотографами, візажистами, освітлювачами створюють світлини всім охочим. Всі зароблені гроші направляють на лікування. Долучитися до збору коштів на платформі благодійного фонду Крона може кожен: https://cutt.ly/Dmvnvlv

Роботи Ксенії публікувалися на сторінках відомих модних журналів, зокрема у Vogue Italia. Дівчина мріє жити, створювати красу і організувати центр допомоги людям зі складними урологічними проблемами. Та після попередніх невдалих втручань й ускладнень, операцію потрібно робити за кордоном. Найбільш прийнятні ціни й досвід у Медичного центру реконструктивної хірургії в Белграді. Часу обмаль, туди Ксенія мріє вирушити вже восени, та для цього потрібно зібрати ще 215 тис. грн.

“Коли дізналася про таку ініціативу, що це благодійна фотосесія -  одразу зголосилася. Адже є можливість допомогти Ксенії бути здоровою та щасливою, жити нормальним життям, радіти кожному дню”, - поділилася враженнями Стася Ровінська.

Часу обмаль, допомагайте та записуйтесь на фотодні. Наступний фотосет планують провести у серпні.