Герої Козаки. Футбол вже побували в Іспанії та Франції

На 1+1 показали перші серії Козаки. Футбол

Починаючи з цього тижня, глядачі каналу 1+1 кожен будній ранок зустрічають у компанії легендарних козаків Ока, Грая і Тура.

Поділитися:

У прем'єрному епізоді легендарні козаки вирушили дивитися футбольний матч до Парижу, де мушкетери зіграли з гвардійцями кардинала, а воротами на стадіоні служили Тріумфальна арка і Ейфелева вежа.

Про країну кохання вдалося створити справжню романтичну комедію з усіма атрибутами жанру, що триває всього 100 секунд. При цьому ми не забули про футбол, показали французькі пам'ятки і навіть кілька знаменитостей, - розповів сценарист проекту Антон Базелинський.

Перед тим, як приступити до роботи над мультфільмом про легендарних козаків, творча група зібрала інформацію про культуру, традиції та особливості кожної країни. У проекті "Козаки. Футбол" головні герої їдуть в подорож Європою.

Кожна серія присвячена їх пригодам у новій країні. Козаки влаштують кориду в Іспанії, побачать Лох-Неське чудовисько в Шотландії і зустрінуться з джином у Туреччині. Український глядач стане свідком неймовірних пригод козаків у 26 серіях, кожна з яких приватиме дві хвилини.

Глядачі каналу "1+1" в мультфільмі "Козаки. Футбол" побачать багато відомих особистостей, наприклад, королеву Великобританії Єлизавету ІІ, польського астронома Миколу Коперника, популярних футболістів Кріштіану Роналду, Девіда Бекхема і ін.

Відродити легендарних героїв і підтримати розвиток української анімації вирішили "1+1 медіа", студія анімації "Baraban" і онлайн-кінотеатр "Megogo".

Дивіться нові серії мультфільму "Козаки. Футбол" з понеділка по п'ятницю о 7:35 в ефірі програми "Сніданок з 1+1".