Хазал Кая зізналася, чому вирішили вбити Феріху

Хазал Кая зізналася, чому вирішили вбити Феріху

Сьогодні, 30 травня, глядачі побачили останню серію мелодраматичної історії

Поділитися:

Сьогодні, 30 травня, глядачі каналу "1+1" побачили останню серію турецької мелодраматичної історії "Сила кохання Феріхи". 

На жаль, цього разу нас чекав драматичний фінал. У останньому епізоді серіалу нарешті відбулося довгоочікуване весілля Феріхи та Еміра. Проте, на жаль, подружжя не встигло насолодитися довгоочікуваним щастям. Під час першого весільного танцю пролунали постріли... Таке закінчення телеісторії не могло залишити байдужими прихильників, які ставлять питання: чому творці серіалу вирішили поставити крапку у цій історії кохання саме таким чином. 

Чому так сталося, турецькі журналісти запитали у виконавиці ролі Феріхи - Хазал Кая.

"Я та ще декілька моїх колег були впевнені, що зйомки завершуються, тому почали домовлятися з іншими продюсерами. Коли ми дізналися, що збираються знімати ще один сезон "Феріхи", вже було пізно щось змінювати. Я мала розпочинати роботу в іншому проекті", - розповідає акторка.

Режисери вирішили не скасовувати зйомки, а продовжити історії без героїні. Останній сезон серіалу фактично став новими проектом. Його назвали "Шлях Еміра", а головним героєм став герой Чагатай Улусой.

Дивитися останню серію "Сила кохання Феріхи" онлайн:

Усі серії можна переглянути тут.