Катя Осадча пройшлася Каннськими сходами у жовто-блакитній сукні

Катя Осадча пройшлася Каннськими сходами у жовто-блакитній сукні

Дивіться сьогодні у "Світському житті" ексклюзивні інтерв'ю з Ніколь Кідман, Тімом Ротом, Шерон Стоун.  

Поділитися:

Новий випуск "Світське життя" зацікавить кіноманів яскравим і докладним репортажем з Каннського кінофестивалю, який українцям, в першу чергу, запам'ятається рекордною кількістю українських фільмів, продемонстрованих в рамках кінофоруму. 

"Вражаюча подія" - так кінокритики охарактеризували прем'єру документальної стрічки "Майдан" Сергія Лозниці, яка була представлена  у паралельній програмі головного кінофоруму світу. Сам режисер, незважаючи на міжнародний статус кінофестивалю, вирішив не гратися у дипломатичність та відмовив в інтерв'ю усім російським ЗМІ. У розмові з Катериною Осадчою Лозниця розповів, як народжувалася його стрічка, що він насправді думає про Віктора Януковича та описав своє бачення інформаційної війни, яку Росія веде проти України.

Але це був не перший скандал у Канні. Найочікуванішу прем'єру фестивалю – біографічну драму  "Принцеса Монако", присвячену життю Грейс Келлі, з обуренням проігнорували члени княжої сім'ї. Втім, це не дуже засмутило творців картини і акторів, як розповіла Ніколь Кідман в інтерв'ю "Світському життю". 

-Я просто відпустила це... Ця проблема не зовсім моя, я не можу її вирішити. Це скоріше питання до продюсерів фільму, до режисера. У мене неймовірно чарівна роль. Я дійсно багато працювала над нею та грала з великою любов'ю, - каже Ніколь Кідман.

-Ніколь, незважаючи на статус голлівудської зірки з А-списку, яка може собі дозволити бути такою собі "сніговою королевою", виявилася просто чарівною, – ділиться враженнями Катерина Осадча. – Ми встигли обговорити і її вбрання у стрічці й на червоній доріжці, і той нелегкий вибір, який повинні робити усі успішні акторки. Вона дуже цікавилася подіями в нашій країні та підтримала усіх українців. Цікавий факт, який глядачі не побачать, бо це не потрапило в кадр: під час інтерв'ю Ніколь Кідман гріла ноги під ковдрою, бо погода у Канні виявилася досить прохолодною.

Виконавець ролі князя Реньє Тім Ротт, відомий українським шанувальникам за культовими стрічками "Кримінальне чтиво", "Скажені пси" та "Чотири кімнати", а також за серіалом "Теорія брехні" встиг відсвяткувати у Канні свій День народження. Дізнавшись, що "Світське життя" - українська програма, актор зрадів та поцікавився  ситуацією в Україні. Адже з нашою країною він дуже добре знайомий, тому що знімався в Одесі у стрічці "Легенда про піаніста".  

-Усі ці кораблі, Чорне море, Потьомкінські сходи... Це було чудово, - пригадав актор. - Звісно, ми усі стежимо за тим, що відбувається в Україні. Ми вас підтримуємо! Росіє, дай їм спокій! 

Проте ані скандали, ані прохолодна погода не завадили найголовнішому шоу – дефіле червоним хідником Каннського фестивалю. Хтось зробив ставку суто на епатаж, як російська тусівниця Лєна Лєніна, інші вражали гарним смаком: Моніка Белуччі вдягнула сукню від улюбленого бренду Dolce&Gabbana, Єва Грін сяяла у Elie Saab. Катерина Осадча пройшлася Каннськими сходами у "патріотичному" жовто-блакитному вбранні від ElenaReva. Вбрання української телеведучої дуже сподобалось Шерон Стоун. Сама акторка цього разу  вражала колег і шанувальників глибоким декольте. Щоправда, червоним хідником "оскароносна" акторка пройшлася в хутрі.

- Дивіться, яка гарнюня! – не стрималася голлівудська зірка, побачивши телеведучу "Світського життя".

- Зізнаюся, було дуже приємно це почути від зірки такого масштабу, - каже Катя Осадча. – А ще найприємніше було дізнатися, що Шерон уважно стежить за подіями в Україні.

Узагалі, "Світське життя" у Канні зірки впізнавали та охоче спілкувалися. Комік Кріс Такер, який виконав у фільмі "П'ятий елемент" роль ексцентричного ведучого Рубі Рода, спеціально для Каті Осадчої та українських телеглядачів на біс повторив сцени з фільму і згадав, як вперше відвідав Каннський кінофестиваль разом з колегами Брюсом Віллісом і Мілою Йовович. А колишня подружка Леонардо Ді Капріо та Адама Лівайна Анна Вьяліцина розповіла, що незабаром її можна буде називати й акторкою, адже на екрани виходить перший фільм за її участю.

Про що ще пліткували зірки з Катериною Осадчою- дізнайтеся вже сьогодні у проекті "Світське життя" о 22.30, на 1 +1!