Київ готовий приймати Євробачення 2017 із ексклюзивними тарілками

Євробачення 2017: Символом пісенного конкурсу можуть стати тарілки з петриківським розписом
facebook.com/oxana.grishyna

Символом Євробачення 2017 можуть стати 44 тарілки з петриківським розписом.

Поділитися:

Київ, Дніпро і Одеса – головні міста-претенденти, де планують проводити конкурс Євробачення 2017Тренер шоу Голос країни 7 Джамала заспіває на Євробаченні 2017.

Якщо оргкомітет із питань підготовки та проведення в Україні Євробачення 2017 вибере Київ, то символом міжнародного пісенного конкурсу наступного року стануть 44 тарілки з петриківським розписом.

Напередодні Євробачення ми плануємо виготовити 44 тарілки, для кожної країни-учасника конкурсу. На кожній із них будуть зображені прапор, герб, пейзаж – те, що ідентифікує державу, – розповіла куратор проектів в Folk Ukraine Надія Тутенко.

За словами Надії Тутенко, всі тарілки планують перемістити в парк Володимирська гірка або на бульвар Тараса Шевченка після завершення Євробачення 2017.

Вийде дуже класна галерея під відкритим небом, – стверджує куратор проектів.

Завдяки перемозі зіркового тренера Голос країни 7 Джамали на Євробаченні 2016, Україна прийматиме пісенний конкурс наступного року.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, чому вибір переможця серед міст-претендентів на проведення Євробачення 2017 в Україні перенесли на невизначений термін.

Новини по темі