Куди витратили 2 мільярди на будівництво гуртожитків для військових

Куди витратили 2 мільярди на будівництво гуртожитків для військових
freepik.com

Дивіться сьогодні у програмі гроші!

Поділитися:

На проект з будівництва казарм поліпшеного планування для військових, які мали здати в експлуатацію на початку цього року, було виділено 2 мільярди 300 мільйонів бюджетних гривень.  У новому випуску програми журналістських розслідувань Гроші, який вийде сьогодні о 22:45 на каналі 1+1, журналісти перевірять, у якому стані знаходиться житло для військовослужбовців. Гроші проінспектують два у селищі Чорноморське та Дачне на Одещині: на місці, де мали б бути сучасні та комфортні домівки для українських захисників, знаходяться недобудовані руїни, хоча вище керівництво вже звітує про виконання програми із забезпечення житлом солдатів.

Також журналісти програми Гроші розкажуть, як Міністерство оборони обрало підрядниками для будівництва військових складів із боєприпасами фірмі екс-помічника народного депутата Максима Микитася - Андрія Якусевича, та дружини нардепа. Як через фірми-прокладки представники провладної більшості відмивають державні кошти із оборонного бюджету – дивіться сьогодні о 22:45 на каналі 1+1.

Крім того, команда Грошей перевірить, куди зникають мільярди гривень, які Національний банк щороку вилучає з обліку на утилізацію, та чому немає реєстру знищених банкнот.