Марлен Каримов був вражений реакцією Ані Лорак на свій виступ

Марлен Каримов був вражений реакцією Ані Лорак на свій виступ

Для Марлена було несподіванкою, що Ані Лорак так відреагувала на його виступ

Поділитися:

24-річний Марлен Каримов з Бахчисарая став першим учасником шоу "Голос країни. Перезавантаження". Саме цей голос змусив Ані Лорак упасти до його ніг перед сценою.

В інтерв'ю Viva.ua Марлен розповів, як потрапив на проект, що його найбільше вразило.

"Ніколи раніше не брав участь у таких проектах. Але друзі і знайомі постійно говорили: "Давай! Тобі потрібно спробувати!". Я погодився, щоправда на турецький "Голос країни", бо знаю турецьку мову, співаю турецькою. Друзі навіть заповнили та відправили за мене анкету. Але так сталося, що один з них забув про дату передкастингу і ми запізнилися. Спочатку я трохи засмутився, але потім взяв себе в руки: буде ще шанс. Повертаюся з Туреччини, заходжу додому і бачу рекламу - Ані Лорак запрошує на кастинг "Голосу країни", - розповів він.

За словами Марлена, для нього було несподіванкою, що Ані Лорак так відреагувала.

"Я співав "Historia de un Amor". І насправді сталася історія одного кохання. Все вийшло настільки природно. Було дуже приємно, що Ані Лорак допомогла доспівати цю пісню. Тому що стільки переживань за лаштунками накопичилося, а вона ніби рукою їх зняла", - сказав співак і жартома додав, що ще ніколи дівчата не ставали перед ним навколішки.

Нагадаємо, під час першого ефіру сліпих прослуховувань Ані Лорак першою повернулася до Марлена, а потім вибігла на сцену і просто впала йому до ніг.

"Я йшла за покликом серця, не контролюючи своє тіло, бо це звучало божественно", - зазначила вона.