Мов лялька Барбі! Племінниця принцеси Діани позує в total pink

Племінниця принцеси Діани перевтілилася в ляльку Барбі (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
@kitty.spencer

+1 цікава ідея для білявок.

Поділитися:

Стиль Кітті Спенсер суттєво відрізняється від образів, якими надихала британців її тітка — принцеса Діана. Вона зазвичай обирала прості лаконічні силуети, пастельні або, навпаки, насичені відтінки та універсальні принти. 

А ось племінниці легенди більше подобається робити акцент на своїй жіночності. Кокетливі приталені сукні, шифон, мереживо та квіткові малюнки зустрічаються в гардеробі Кітті найчастіше. 

Полюбляє вона й яскраві кольори — ті, на які не кожна наважиться. До прикладу, відтінок Барбі або Barbie pink, як пропонує його називати інститут кольору Pantone. 

Спенсер об’єднала жилет під горло і класичні брюки в total look. Попри те, що на червоній доріжці яскравим рожевим вже нікого не здивуєш, повсякденний образ кольору Барбі має справді неординарний вигляд. Особливо, коли на вулиці от-от запанує похмура осінь. 

Варто зазначити, що навіть у такому вбранні племінниця принцеси Діани не відмовилася від речей свого улюбленого дизайнера Ermanno Scervino. У вечірніх сукнях його бренду в різні часи з'являлися Ніколь Кідман, Пенелопа Крус, Амаль Клуні, Ріта Ора та навіть королева Йорданії Ранія.

Для виходу на Венеціанському кінофестивалі Кітті Спенсер також обрала вбрання Ermanno Scervino.

GettyImages

Якщо ж тобі цікаво дізнатися більше про принципи стилю, яких дотримувалася сама принцеса Діана, дивись відео: 

Читай інші новини: 

1. Дівчина Джастіна Бібера повторила культові образи принцеси Діани

2. Племінниця принцеси Діани оголила декольте на відпочинку з 60-річним бойфрендом

3. Тест: Що у тебе спільного з принцесою Діаною?

Новини по темі