На Голосі. Діти-5 виступить самородок, у якому Дзідзьо впізнає самого себе

Хто з юних вокалістів виборе місце в Голосі. Діти у фіналі сліпих прослуховувань

Яким буде останній ефір сліпих прослуховувань?

Поділитися:

Цієї неділі телеглядачі 1+1 побачать завершальний випуск сліпих прослуховувань на проекті Голос. Діти-5. Вільних місць в командах тренерів майже не залишилося, а за лаштунками чекає свого виходу на сцену більше двадцяти дітей.

«Мене лякає, що сьогодні останній відбірковий день, і я можу не встигнути виступити. Це така тривога незрозуміла мені, я так ніколи не переймалася», «Місце в цьому проекті — на вагу золота, тому кожен буде боротися за свою долю», діляться переживаннями юні учасники перед виходом на сцену.

Кому з юних вокалістів вдасться повернути червоні крісла і пройти до наступного етапу Боїв, глядачі дізнаються 16 червня о 21:00 на 1+1.

В останній день вибору наосліп телеглядачі познайомляться з 12-річним Ярославом Рогальським. Хлопчик приходить на Голос. Діти починаючи з першого сезону. Юному вокалісту жодного разу не вдавалося пройти попередній відбір і вийти на сцену проекту, але не дивлячись на невдачі, він не здався і прийшов в п'ятий раз: «Я чекав шансу потрапити на сліпі прослуховування 5 років, і буду приходити на проект до тих пір, поки тренери до мене не розвернуться». Для сліпих прослуховувань хлопчик обрав українську народну пісню «Чорні черешні».

Боротися за своє місце на проекті буде і юний блогер з Одеси,9-річна Поліна Бабій. Дівчинка найбільше в світі мріє стати такою ж відомою співачкою, як Тіна Кароль. Для цього Поліна багато займається, бере участь у вокальних конкурсах і всюди знімає все, що відбувається, на камеру. Дівчинка обожнює камери і мріє виступити для багатомільйонної аудиторії Голосу. Діти. Поліна вийде на сцену з піснею групи Beatles «Can not buy me love» і спробує розгорнути крісла зіркових наставників.

На Голос. Діти прийде і 14-річна Аліна Валуйська, щоб своїм виступом підтримати дітей, які також, як і вона, стикаються зі знущаннями у школі. «Музика врятувала моє життя. Однокласники дуже погано до мене ставилися, було багато глузувань. Ображали мене, говорили, що я ні на що не здатна, що погано співаю. Я була змушена перейти на домашнє навчання», — ділиться Аліна. Для сліпих прослуховувань дівчинка обрала пісню Fugees «Killing me softly».

Спробувати свої сили на проекті вирішила і 12-річна Ліза Андрейко з Києва. Дівчинка мріє виступити на проекті Голос. Діти і стати популярною співачкою, адже у неї є для цього дуже сильна мотивація: її має помітити батько, який перестав спілкуватися з донькою після розлучення. «Я хочу сказати всім батькам, що навіть, якщо вони розлучаються, потрібно пам'ятати, що діти — це не іграшки», — сказала дівчинка. Для сліпих прослуховувань Ліза обрала запальну пісню переможниці Євробачення-2018 Netta «Toy». 

Чи зможуть ці та інші учасники розвернути тренерські крісла і пройти далі, телеглядачі дізнаються о 21:00 на телеканалі 1+1. Дивись відео: 

Нагадуємо, що 7 липня Netta виступить на Суперфіналі Голос. Діти. Кожен бажаючий може потрапити на «живий» концерт і побачити виступи суперзірок і фіналістів проекту. Купити квитки на суперфінал і генеральну репетицію п'ятого сезону Голосу. Діти можна за посиланням.

Не пропусти інші цікаві новини про Голос. Діти-5:

1. Позитив проговорився про «хімію» з Дорофєєвою в ефірі Голосу. Діти-5

2. Переможниця Євробачення виступить у суперфіналі Голосу. Діти-5

3. «Я не слабачка»: Варвара Кошова розплакалася від свого успіху на Голосі. Діти-5

4. Джамала плакала, а Дзідзьо «погрожував»: Чому виступ учасниці Голосу. Діти-5 збентежив усіх

5. За що мама сварить Дзідзьо