Найромантичніший сюжет "Світу навиворіт" змусив глядачів плакати (ВІДЕО)

Найромантичніший сюжет "Світу навиворіт" змусив глядачів плакати (ВІДЕО)

Щоб експедиція "Світу навиворіт" склалася успішно, місцева шаманка принесла в жертву півня й освятила Дмитра кока-колою.

Поділитися:

У новому випуску "Світу навиворіт" глядачі познайомилися з сучасними нащадками майя – індіанцями цоціль. Вони живуть у Мексиці, повністю ігноруючи її закони та порядки. А з тими, хто намагається напоумити плем'я та навчити жити в ногу із часом, – розбираються силою.

Цоціль – народ суворий, вони ненавидять людей з камерами, щиро вважаючи, що кожна фотографія викрадає частинку їхньої душі. Під час зйомок в оператора Олександра Дмитрієва летіло каміння, а коли він знімав, як Дмитро Комаров торгується на ринку за чух (місцевий національний одяг), йому ледь не розбили камеру. Хлопцям дивом вдалося відкупитися й накивати п'ятами.

Індіанці вірять, що алкоголь – це священний напій, і чим більше його пити, тим ближчим до бога можна стати. Тому тут можна побачити просто шокуючі сцени: з самого ранку в селі вже повно п'яних, а вином напувають навіть восьмирічних дітей.

У місті Сан-Крістобаль Дмитро завітав до земляка Олександра. Випадкова зустріч на автовокзалі з прекрасною мексиканкою Фабіолою повністю змінила долю українця та зробила Мексику його другим домом.

"Я люблю Україну. Те, що я живу в іншій країні, не сприймаю, як втечу. Я все ще відчуваю себе частиною України та українського народу. Я переживаю за нього та зичу йому всього найкращого", - зізнається ведучому "Світу наиворіт" Олександр. Про події в країні він говорить, ледь стримуючи сльози.

Щоб експедиція склалася успішно, місцева шаманка принесла в жертву півня й освятила Дмитра кока-колою. Як газований напій став священним для майя і що посприяло "коколонізаціі" країни, дивіться в новому випуску "Світу навиворіт".