«Нормандська четвірка»: У «Право на владу» обговорять майбутню зустріч Зеленського та Путіна

У ток-шоу «Право на владу» обговорять майбутню зустріч Зеленського та Путіна | 1+1

Дізнайся, яким буде розвиток подій.

Поділитися:

Сьогодні, 5 грудня, о 22:30 на телеглядачів 1+1 чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». У прямому ефірі ведуча програми Наталія Мосейчук та гості студії обговорять майбутній саміт «нормандської четвірки», який відбудеться 9 грудня в Парижі.

У саміті візьмуть участь президент України Володимир Зеленський та президент Росії – Володимир Путін, а також лідер Франції Еммануель Макрон та канцлер Німеччини Анґела Меркель. Яким буде результат доленосної зустрічі, чи наблизять ці переговори довгоочікуваний мир на Донбасі та чи переможе український інтерес – дізнайся сьогодні у прямому ефірі політичного ток-шоу.

Гостями студії, які обговорюватимуть важливі питання, стануть помічник президента України, учасник майбутнього саміту Андрій Єрмак, заступник міністра закордонних справ (2014-2019) Олена Зеркаль, голова фракції «Голос» Сергій Рахманін, народний депутат з фракції «Слуга народу» Микита Потураєв, представник України у політичній підгрупі ТКГ у Мінську Олексій Резніков, співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Юрій Бойко, представник партії «Національний корпус», колишній командир розвідроти полку «Азов» Сергій Коротких, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, головний редактор  інтернет-видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов

Не пропустіть новий випуск, а також ставте свої запитання. Зробити це можна на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту.