"Присутнє почуття порожнечі", — ведучий "Сніданок. Вихідний" Олександр Попов про свої емоції під час повномасштабного вторгнення

Ведучий Сніданок. Вихідний Олександр Попов  про свій емоційний стан під час повномасштабного вторгнення (інтерв'ю)
Instagram/akter

Олександр Попов зізнався, що адаптуватися до війни й постійних обстрілів неможливо.

Поділитися:

Ведучий "Сніданок. Вихідний" Олександр Попов розповів про депресію та врятованого цуценя з деокупованого Ірпеня. У інтерв’ю fakty.ua Олександр закликає допомагати українським воїнам, аби наблизити перемогу попри нестабільний емоційний стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі телеканалу 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов прихистили щенят з притулку під Києвом

"Присутнє почуття порожнеч"

Олександр Попов каже, що адаптуватися до війни й постійних обстрілів неможливо і тому живе в натягнутому стані останні півтора року:

"Депресія, апатія, нерозуміння – вони весь час присутні. Можна чимось відволіктися, але це вже наше життя до перемоги".

На питання що допомагає триматися, ведучий відповідає впевнено: "Буденні звичайні справи".

Олександр переконаний, що неможливо постійно знаходитися в інформаційному просторі, потрібно перезавантажувати мозок прогулянкою, бігом, або приготуванням борщу. Більшість українців починають свій день з перегляду новин. Ведучий ранкового шоу — не виняток. Зізнається, що намагався влаштувати інформаційний детокс, та в теперішніх реаліях це стало неможливим. Ведучий наголошує, що потрібно постійно бути уважним, адже ніколи не знаєш, що готує сусід-агресор.

"Тепер наше завдання не розважати глядача, а підтримати, заспокоїти".

З початку повернення в ефір "Сніданок. Вихідний" робота дещо змінилася. Ведучий зазначає, що тепер завдання не розважати глядача, а підтримати, заспокоїти. Також намагаються балансувати між щоденними обстрілами і буденним життям. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Олександр Попов в "Сніданку. Онлайн" розповів про наречену і про те, як повертався до Києва на захист своєї землі

Попов ніжно називає себе мамою свого собаки Леді Грейс. Адже коли чоловік забрав його з деокупованого Ірпеня, собака був зовсім цуценям. Маленький пес на той момент завжди був із ведучим, коли той приїжджав на ранкові ефіри. Так Леді Грейс стала улюбленицею на каналі:

"Зараз собака досі приходить на роботу, як до себе додому. Він тут як свій",  - ділиться Олександр.

Співведуча Валентина Хамайко казала:

"Це такий м'якенький антистрес, який забирає у тебе весь негатив. Яким би ти не був — вони завжди раді тебе бачити, готові обіймати, витягувати на вулицю, гратися, спати з тобою. Все, що завгодно — аби разом".

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Сніданок в соцмережах:

Instagram

Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.