Психологічний тест по картинці з гарбузами: як ви реагуєте у стресових ситуаціях (погляд зі сторони)

Психологічний тест по картинці з гарбузами "Як ви реагуєте на страх"

Оберіть гарбуз та читайте всю правду про себе.

Поділитися:

1. Якщо обрали перший гарбуз, то ви – сангвінік. Людина із сильним характером, яка обмірковує кожен крок. Ви розв'язуєте складні питання спокійно, не кваплячись, проте не енергійною людиною вас назвати не можна. В стресових ситуаціях ви "збираєте себе до купи" та не панікуєте. Ви легко вступаєте в контакт з новими людьми, тож у нових колективах не розгубитесь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Хеловін: точна дата та традиції святкування

2. Другий гарбуз каже про вас як про флегматика. Ви неговіркі та повільні, спокійні та виважені, а настрій завжди стабільний. Вас важко розсердити або злякати. Навіть коли вам страшно, зовні ви залишаєтесь непохитні. Ви – стратег, який завжди продумає план, до якого ніхто, окрім вас, не здогадався б. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костюми на Хеловін: перевтілюємось в персонажів фільмів та мультиків на прикладі "Танців з зірками"

3. Якщо ви обрали третій гарбуз, то ви – холерик. Неймовірно активна, збуджена людина, яка завжди готова до пригод. Неприборканість, активна міміка та рухливість видають у вас всі ці риси. Проте водночас ви вмієте гарно концентруватись на якійсь задачі. На стрес ви реагуєте бурхливо, емоційно та не стримуючи своїх емоцій. Ви можете сильно хвилюватись та втратити контроль над своїми діями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбуз на Хеловін: лайфхаки, як класно вирізати гарбуз на свято власноруч

4. Четвертий гарбуз каже про вас як про меланхоліка. У вас слабка нервова система, підвищена чутливість та здатність до зривів. Саме тому в стресі ваші дії можуть навіть погіршити ситуацію. Наприклад, на екзамені, через своє хвилювання, ви можете самостійно погіршити собі результат, адже думки в голову лізти не будуть. Ваша підвищена чутливість може призвести до швидкого стомлення й падіння працездатності, тож слідкуйте за своїм ментальним здоров'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці про душевний стан: що Вас насправді тривожить

Дивіться відео про топ-3 фільмів-жахачок до Хеловіна:

Новини по темі