Руслан Сенічкін презентує другу кулінарну книгу "Сніданки для дітей"

Руслан Сенічкін презентує другу кулінарну книгу "Сніданки для дітей"

 На фестивалі "Made in Ukraine" Руслан Сенічкін презентує другу кулінарну книгу "Сніданки для дітей" та роздасть малим гурманам 250 порцій суперсмачного домашнього морозива

Поділитися:

У ці вихідні, зокрема, у суботу 27 червня, з 11:00 до 19:00 у Києві на фестивалі Made in Ukraine (Контрактова площа) буде працювати розважальний майданчик для дітей "Сніданок з 1+1" з  нагоди презентації другої книги Руслана Сенічкіна.

Народний телекулінар в компанії з експертом-дієтологом Галиною Незговоровою завітають на фестиваль, щоб особисто презентувати актуальну кулінарну збірку про здорові, яскраві та дуже смачні сніданки для дітей різного віку. У меню зустрічі,  – 250 порцій смачного, корисного дитячого творожного морозива за рецептом з книги! "Сніданки для дітей" – це 212 кольорових сторінок та 78 особливих рецептів овочевих, м'ясних, рибних, фруктових, молочних та десертних варіантів ранкових страв для дітлахів і не тільки. І саме цими днями книга щойно з типографії надходить у книгарні України. J Увага! У добірці є зручна таблиця доцільності вживання продуктів відповідно до вікових особливостей дитячого організму й таблиця середньодобової потреби у вітамінах, мінералах, поживних речовинах.

"Нашими глядачами стають дедалі більше маленьких гурманів, а на заходах, в яких бере участь "Сніданок з "1 + 1" більше дітей, ніж самих батьків! Тому нам з командою захотілося зробити другу книгу саме про дитячі сніданки. Ця книга точно подарує натхнення готувати смачно і красиво: як батькам так і діткам. Наша пропозиція – готуйте і смакуйте разом з дітьми. Нехай сніданки не будуть рутиною, а стануть сімейною розвагою та корисним спілкуванням" - наголошує Руслан Сенічкін.

Майданчик "Сніданку з 1+1" буде відкритий протягом всього дня під затишним тентом, де на гостей чекають різноманітні іграшки-подаруночки, шоу мильних бульбашок, цікаві пізнавальні експерименти, досліди з яблучним соком, петрушкою від "ДумайРум", а також фотозона та імпровізована гостьова студія і зручні пуфи від стильних друзів Gagarin.

Під час зустрічі Руслан детально розповість про книгу, її розділи, вибір страв, віковий розподіл, і зокрема, поділиться маминими рецептами та історіями зі свого дитинства.  Дієтолог Галина Незговорова розкаже про таблицю вітамінів, пояснить як нею користуватися та дасть цінні поради, як найкраще обирати продукти, на що звертати увагу, як побудувати меню дня, яких інгредієнтів краще уникати і чому. Гості майданчика зможуть дізнатися які сніданки найкраще смакують дітям, які страви доречні до святкового столу і скільки можна їсти солодкого.

У неділю 28 червня, майданчик Сніданку знову працюватиме, але в режимі зони відпочинку та фотозони, де можна буде придбати книгу Сенічкіна. 

Зазначимо, що в межах дводенного фестивалю "Made in Ukraine" на гостей чекатиме також ярмарка одягу, прикрас, іграшок, елементів інтер'єру та солодощів ручного виробництва. У програмі також літературний вечір біля підніжжя пам'ятника Сковороді. 

Замовити книжку "Сніданки для дітей" можна на сайті.