Сніданок з 1+1: Огнєвич розповіла, як мама відреагувала на її відвертий кліп

Сніданок з 1+1: Огнєвич розповіла, як мама відреагувала на її відвертий кліп

Днями завжди скромна і стримана Злата презентувала досить відвертий кліп "Кружево". 

Поділитися:

Днями завжди скромна і стримана Злата презентувала досить відвертий кліп "Кружево".

У студії "Сніданку з 1+1" вона пояснила Анатолію Анатолічу, що втілила у відео образ оголеної душі. Співачка у такій формі закликає людей буди толерантними одне до одного.

- Вітаємо з виходом нового кліпу. За сюжетом у ньому всі чимось кидаються. Просто як у Верховній раді. За лаштунками ти зізналася, що мама дивилася відео.
- У день виходу кліпу мама подзвонила сказати, що в мене залишилися одні ребра. Може, ти чимось захворіла? (сміється) Мама дуже за мене переживає.

- Цим кліпом ти закликаєш чути одне одного та знаходити компроміси.
- Це відео – про стосунки між людьми. Не лише між чоловіком та жінкою, а взагалі. Вибухають фарби, які символізують, що в світі є багато людей різних національностей, віросповідань та світоглядів. Але всі ми – одне ціле, хочемо гармонії та кохання. Я вважаю, що зараз важливо давати суспільству соціальні меседжі. Зараз такий час. Люди не мають забувати про такі речі та черствіти.

- Твоє рішення піти з Ради викликало неабиякий резонанс. Ти не шкодуєш про це?
- Я не шкодую, адже зрозуміла, що просто гаю свій час. Доводиться битися над своїм проектом протягом року. У той самий час є проекти, які проводяться та голосуються за тиждень.

Чому у відділі кадрів Огнєвич намагалися відговорити від звільнення,  дивіться у повному інтерв'ю "Сніданку з 1+1".