Сніданок з 1+1 запрошує на Свято першої полуниці

Сніданок з 1+1 запрошує на Свято першої полуниці
Свято першої полуниці з ведучими Сніданок з 1+1

Свято першої полуниці ведучі присвячують своїм найменшим глядачам із нагоди Дня захисту дітей

Поділитися:

У ці вихідні – 31 травня і 1 червня,  ведучі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін і Марина Леончук завітають на сонячний щорічний фестиваль "Свято першої полуниці", який відбудеться у Києві у парку "Феофанія". Подію ведучі "Сніданку" присвячують найменшим своїм глядачам з нагоди Дня захисту дітей та обіцяють веселощі, смаколики та подаруночки.

Протягом двох днів всіх відвідувачів фестивалю очікує спеціальна зона від ранкової програми "Сніданок з 1+1", де Руслан і Марина зустрічатимуть гостей на жовто-блакитному патріотичному дивані і м'яких кріслах-пуфах від українського бренду Gagarin.

У перший день фестивалю, Руслан Сенічкін організує кулінарний майстер-клас і приготує страви з полуницею. До речі, рецепти цих шедеврів Руслан обрав із-поміж десятків найкращих, які записали йому глядачі.

А також у суботу 31 травня для охочих помалювати художниця Ольга Адам проведе сімейний майстер-клас на мольбертах.

Малеча зможе отримати від Сніданку з 1+1 та бренду Angel Home – ляльки "сестрички-полунички", м'якенькі іграшкові полунички або сонечка ручної роботи, а також ще й погойдатися на чудових еко-кониках від TSYPAshop. Треба встигнути бути першими!

У другий день фестивалю в гості до Руслана Сенічкіна та Марини Леончук приїде зірковий гість. Хто саме? Наразі секрет.

А ввечері на головній сцені фестивалю виступить переможниця проекту "Голос країни-3" Анна Ходоровська.

Організатори підготували насичену програму: на головній сцені відбудуться танцювальні майстер-класи, виступи молодої і талановитої групи Lakeway, яскравого і стильного Rybak Street Band. На ярмарку можна зустріти вироби найбільш талановитих українських дизайнерів, handmade-студій, концепт-сторів і магазинів декору. Прикраси, натуральна косметика, стильні цукерки, іграшки, предмети декору та багато іншого. У дитячій зоні буде працювати ляльковий театр, атракціони, смарткари, літаючі змії і вертольоти. Дітей також порадує великий картонний зоопарк від "Маминої мануфактури", який вони зможуть розмалювати самі.

У спеціальних майстернях  гості зможуть сплести пташку з трави, виготовити натуральні свічки, приготувати полуничне варення, прикрасити і запустити на щастя свій власний бумеранг.

Чекаємо!

Посилання на фестиваль: https://www.facebook.com/firststrawberryfest