7 неперевершених комедій, які змусять сміятися до сліз

Добірка найкращих нових комедій
Кадр з фільму "Красуня на всю голову", STX Entertainment

Справжній порятунок від поганого настрою!

Поділитися:

Перегляд кіно — чи не найкращий відпочинок після напруженого робочого тижня. Особливо, якщо мова про легкі та веселі комедії. Цих вихідних пропонуємо залишитися вдома, взяти улюблених смаколиків до чаю та насолодитися смішними стрічками з нашої добірки. Гарний настрій та купа позитивних емоцій гарантовані!

Ти квач!

Гра п'ятьох друзів — Хогана, Боба, Кевіна, Джеррі та Ренді — триває вже 30 років. Щорічно протягом усього травня вони намагаються наздогнати один одного, граючи в квача. Той, хто не встигає передати ганебне звання іншому, на наступні дванадцять місяців оголошується «лузером».

За весь цей час Джеррі жодного разу не програв. Він абсолютний чемпіон і ніколи не залишався квачом на цілий рік. Хоган вирішує покласти цьому край. Друзі потай домовляються не дати Джеррі в черговий раз вийти сухим із ​​води. Тим більше, гра співпадає з його весіллям...

Красуня на всю голову

Рене соромиться своєї зайвої ваги, вважає себе невдахою і ніяковіє, розмовляючи будь з ким. Одного разу дівчина вирішує покласти комплексам край і записується на кардіотренування.

Однак і тут на Рене чекає невдача. Під час першого ж заняття вона падає з велотренажера і сильно б'ється головою. Повернувшись після травми до роздягальні, дівчина з подивом усвідомлює, що змінилася до невпізнання: з відображення у дзеркалі на неї дивиться карколомна красуня з ідеальною фігурою!

Впевнена в своїй привабливості, Рене починає зовсім інше життя.Теперь нічого не заважає їй отримати бажану посаду або ось того красеня за сусіднім столиком.

Основні принципи добра

Колись Бен мріяв побудувати кар'єру письменника. Але життя склалося інакше і тепер він змушений шукати нове джерело прибутку. Чоловік вчиться доглядати за хворими людьми і влаштовується на роботу до Ельзи. У її 18-річного сина Тревора м'язова дистрофія, тому він прикутий до інвалідного візка.

Поступово герої знаходять спільну мову і зближуються. Тревор розповідає Бену про свою заповітну мрію — вирушити подорожувати країною. Чоловік вмовляє матір хлопчика відпустити їх в поїздку. Так починаються неймовірні пригоди Бена і Тревора, які подарують кожному з них чимало відкриттів.

Патрік

У житті Сари коїться справжній безлад. Їй не щастить в особистому житті, та й на роботі суцільні провали. Все змінюється після смерті бабусі. Вона заповідала Сарі примхливого мопса на ім'я Патрік. Виявляється, чотирилапий улюбленець — навіть такий розпещений — може перевернути життя з ніг на голову.

Встигнути за Джонсами

Джеф і Керін разом давно і живуть душа в душу. Однак спокій пари виявляється під загрозою після того, як поруч заселяються нові сусіди. Подружжя Джонсів викликає у Джефа і Керін підозру. Незабаром герої з'ясовують, що нові сусіди — зовсім не ті, ким хочуть здаватися. Насправді вони агенти, які працюють на уряд... І, здається, Джеф і Керін можуть бути втягнуті через них у серйозну операцію.

Весільний майстер

Даг Харріс успішний і коханий. У нього є високооплачувана робота і дівчина, з якою вони ось-ось одружаться. Обраниця каже «так», але раптом у чоловіка виникає інша проблема. Заклопотаний кар'єрою, він сам не помітив, як втратив усіх своїх друзів. І тепер йому просто нема кого запросити боярином на своє весілля.

Даг не вигадав нічого кращого, ніж «купити» шафера для урочистої події. Афроамериканець Джиммі надає послуги «тимчасового» боярина і навіть готовий привести на весілля хлопців, які будуть видавати себе за товаришів клієнта.

Нестерпні леді

Картина складається з кількох паралельних сюжетних ліній. Глядачі знайомляться з різними жінками, доля кожної з яких унікальна.

Сенді розлучена, та самотність її анітрохи не бентежить. Доти, поки жінка не дізнається, що її колишній почав зустрічатися з дівчиною, вдвічі за нього молодшою. А, отже, у синів Сенді з'явилася мачуха-однолітка.

До двох інших героїнь, сестер Габі і Джессі, навідується мама. Вона обурена: виявляється, одна донька — нетрадиційної орієнтації, а друга вийшла заміж за темношкірого чоловіка. Чи зможе вона зрештою зрозуміти вибір дітей?

Також фільм розповідає про два погляди на материнство. Міранда обрала кар'єру замість дітей, а Крістін тільки-но стала мамою, але не впевнена, що хоче одружуватися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу зворушив новий трейлер до фільму про слоненя Дамбо (відео)

Новини по темі