Щонеділі глядачів співочого шоу "Голос країни" змушують плакати й сміятися талановиті учасники й щирі наставники. Зокрема, прихильники проекту із задоволенням стежать, як на виступи героїв реагує Тамара Гвердцителі. На проекті досвідчена виконавиця дивує добром репертуару для учасників, а поза шоу – кулінарною майстерністю. Із виданням limon.postimees.ee грузинка поділилася рецептом маринування фірмового шашлику.

"Потрібно взяти кілька кілограмів м'яса (або свинину, або баранину, або яловичину), додати багато ріпчастої цибулі, нарізаної кільцями (цибулю білу), спеції для шашлику і залити все хорошим гранатовим соком. Сік повинен бути справжнім! Потримайте в маринаді не менше трьох годин, і ваш шашлик готовий. А далі приготування у свої руки беруть чоловіки", - проінструктувала читачів Тамара.

Нагадаємо, що вже цієї неділі стане відомо, чому під час "Нокаутів" у крісло Тамари сяде інша зірка. Дивіться "Голос країни. Перезавантаження" 4 травня о 21.00 на "1+1".