Влада Литовченко вимолила собі нового коханого

Влада Литовченко вимолила собі нового коханого

Про карколомні зміни у особистому житті Литовченко ексклюзивно розказала "ТСН. Особливе".

Поділитися:

Влада Литовченко не проти вийти заміж вчетверте і вже зустріла нового коханого. Він - людина не публічна, але саме про такого вона і молилася. Про зміни у особистому житті Литовченко ексклюзивно розказала "ТСН. Особливе".

Жінка-вамп - у шкіряній спідниці, яскравій блузі і на високих підборах. У вухах - великі діаманти. На вечірці Влада знову одна. Але який чоловік має бути поруч, знає точно.

"Не простий і не примітивний. Повинен бути всебічно розвинений. І спортивний", - описує Литовченко чоловіка, у якого могла б закохатися. І далі зізнається - такого чоловіка вже знайшла.

Коханий Влади Литовченко - людина непублічна. Хоча він і не бізнесмен.

"Наскільки я розумію, відчуваю його, він не хоче якогось розголошення про себе, - говорить Литовченко. - Я не говорила, що він бізнесмен. Він зайнятий ділом. Він працює з 8:00 і до 22:00 щодня".

Працює нині багато і сама Литовченко. Викладає у одному з київських вузів курс "Всесвітня спадщина ЮНЕСКО", очолює новий міжнародний фонд культурного співробітництва. На побачення ходить лише на вихідних.

"Ми разом любимо збирати гриби. А ще катаємося на велосипедах" - розповідає вона.

Зібраний врожай Литовченко навіть сфотографувала.

"Зібрали білих грибів близько 3 кг. Потім я їх приготувала, насмажила на сковорідці, з цибулею, зі сметаною. Вийшло дуже смачно", - хвалиться своїми кулінарними талантами.

У Литовченко за плечима три шлюби. З бізнесменом Прокаєвим вона розлучилася рік тому. У столичній тусовці кажуть: вона знову зібралася заміж. Але говорити про весілля Влада не хоче.

"Я просто не хочу невірних рухів. Не хочу бігти попереду паровоза. Українське суспільство не вітає, якщо жінка багато разів виходить заміж. Але я людина, яка, можливо, хоче вже винести офіційну інформацію. Я не люблю говорити про якісь наміри і декларації. Тобто, коли здійсниться подія, безумовно, я всім розкажу, що я вийшла заміж", - обіцяє Литовченко.

На її руках – жодного свідчення про заручини - каблучки поки немає. Але Влада Литовченко каже: вона знає як бути щасливою і коханою.

"Треба молитися. Я вірю в силу молитви. Якщо жінка по-справжньому вірить, чекає, молиться, повірте, все приходить вчасно", - запевняє вона.

Нагадаємо, "ТСН. Особливе" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".