Завтра у Львові відбудеться наймасштабніший хоровий флешмоб

Завтра у Львові  відбудеться наймасштабніший хоровий флешмоб

Про це сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1 розповів учасник джазового колективу "ManSound" та головний хормейстер "Битви хорів" Рубен Толмачов

Поділитися:

Про це сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1 розповів учасник джазового колективу "ManSound" та головний хормейстер "Битви хорів" Рубен Толмачов

Масштабний львівський флешмоб приурочено до старту проекту "Битва хорів".

26 жовтня о 14:00 на Площі Ринок десятки хорів і сотні вокалістів зберуться разом, щоб об'єднатися в єдиний хор та встановити рекорд України разом з джазовим колективом "ManSound" та під керівництвом хормейстера Рубена Толмачова.

Долучитися до флешмобу може кожен, достатньо вивчити найвідомішу у світі українську мелодію – "Щедрик" - та заспівати її на Площі Ринок разом з усім містом та гуртом ManSound.

"Битва хорів" - українська версія всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Змагатись на сцені між собою будуть 8 хорів, по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники, визнані в Україні, Росії і за кордоном: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик,Злата Огнєвіч, Гарик Кричевський та Наталія Гордієнко.

Судитимуть проект народна артистка України, співачка Ніна Матвієнко, засновник всесвітньо відомого хору Михайло Турецький та креативний продюсер телеканалу 1+1 Анатолій Єрема.

Ведучий проекту – Юрій Горбунов.

Старт проекту в ефірі 1+1 - 10 листопада о 20:15.