Зірка серіалу "Кухня" Катя Кузнєцова: "Мені пропонували змінити громадянство. Але я - українка!"

Зірка серіалу "Кухня" Катя Кузнєцова: "Мені пропонували змінити громадянство. Але я - українка!"

Зірка серіалу "Кухня" Катя Кузнєцова розповіла про стосунки з колегами, ставлення до Євромайдану та зізналася, чому досі не вийшла заміж за коханого.

Поділитися:

Цього тижня канал "1+1" покаже останні епізоди нового сезону ситкому "Кухня" (з понеділка по середу о 21.10). Зірка серіалу Катя Кузнєцова розповіла про стосунки з колегами, ставлення до Євромайдану та зізналася, чому досі не вийшла заміж за коханого.

Катя, що змінилося у вашому житті завдяки серіалу "Кухня"?

Взагалі, цей проект з'явився в моєму житті дуже стрімко. У хорошому сенсі слова. По-перше, це знайомства, по-друге, якісь перспективи. Нещодавно у нас був флешмоб - ми їздили містами Росії. Нас дуже тепло зустрічала публіка. Ми навіть були трохи збентежені такою увагою. Приємно, що цей серіал люблять і що він подобається. Для мене це вже сім'я. І з абсолютно кожним артистом я можу в будь-який момент зідзвонитися, зустрітися.

А  як щодо їжі? Ви сидите на якихось дієтах? Або, навпаки, почали більше готувати?  

Ви знаєте, все, як у простих людей. Я весь час хочу "з понеділка почати нове життя": і їсти правильно, і готувати собі . Але нічого не виходить, тому що нічні зміни,  відповідальні зйомки…

З ким з акторів спілкуєтеся найбільше?

Я дружу дуже добре з Марією Горбань, яка грала дружину Дмитра Нагієва. Вона вийшла заміж цього року. А я була свідком у неї на весіллі. Прекрасно спілкуюся з Ольгою Кузьміною. Я спостерігала, як вона виношувала свого малюка - хлопчика Гордія. Вона запрошувала мене в гості, коли у дитинки перший зуб з'явився. Я в прекрасних стосунках з Марком. Дуже приємний хлопець! Я від нього в захваті. Незважаючи на популярність, він залишився простою, глибокою та дуже приємною людиною. Із багатьма спілкуємося.  Ми дійсно в житті дуже добре один до одного ставимося.

ЯК ТІЛЬКИ ЗМОГЛА - ПРИЇХАЛА НА МАЙДАН, ЩОБ ПОКЛАСТИ КВІТИ

Як ви прийняли рішення переїхати з Києва до Москви? Це буде легке рішення або вимушений переїзд?

Ні для кого не секрет, що мій хлопець живе в Москві. І він завжди всіляко умовляв мене переїхати, бо вважав: тут моя кар'єра буде більш успішна та вдала. Власне, так я і переїхала. При цьому обожнюю свою країну. Із задоволенням тут працюватиму,  якщо запрошуватимуть.

Чи були ви на Євромайдані? Як ставитеся до подій, що зараз відбуваються у нашій країні?

Я не коментую цю тему. Так, я була на Майдані, спеціально приїздила, аби побачити, що там відбувається. Єдине, що можу сказати: звичайно, я за народ.

Як ви спілкуєтеся з колегами, які вважаються, що в Україні одні "бандерівці"? Намагаєтеся щось пояснити, розказати?

Безумовно, у людей є своя думка. Я намагаюся максимально толерантно відповідати на всі питання. Мені хочеться,  щоб питання максимально розв'язалися мирним шляхом. Але моє серце з Україною. І навіть більше скажу: мені пропонували змінити громадянство ось в ці такі страшні моменти. Мені казали: "Давай, Катюша, ми все зробимо!" Я принципово відмовляюся. Я - українка, завжди про це кажу. Для мене це гордість. Коли трапилася ця історія на Евромайдані,  я фізично не могла приїхати , хоча страшно хотіла. І як тільки у мене з'явилося 2-3 вільних дні,  одразу купила квитки і прилетіла до рідних. Ми поїхали на Майдан, я поклала квіти, тобто якось розділила це горе зі своїм народом.

ОГОЛЕННЯ НА КАМЕРУ - ДЛЯ МЕНЕ НЕ ТАБУ

Які у вас є табу в професії? Ви колись казали про оголення на камеру.

Ні , не те, щоб я до цього погано ставилася. Я завжди читаю сценарій. Якщо це серйозна робота, якщо це справді потрібно – я, звичайно ж, роздягнуся. Для мене це не табу. Але коли це прописано, тому що глядачеві треба "гаряченького", - для мене це не аргумент.    

Як зазвичай проводите вільний час?

Я дуже домашня людина. Я люблю бути вдома, що-небудь прибирати, розбирати. Коли накопичилося дуже багато якогось негативу чи просто втома, йду в спортзал, на масажі. Намагаюся фізично це все вихлюпувати. Знову ж, я не можу без людей.  У мене є близькі подруги, з якими я весь час намагаюся бачитися. Але так вийшло, що чотири дівчини вагітні. Одна ось нещодавно народила.  

Ви захоплюєтеся вашими подругами. Чи готові ви залишити кар'єру заради материнства? Коли ж у вас вже нарешті відбудеться весілля з Євгеном Проніним ?  

У нас все чудово. І ми дуже хочемо одружитися . Але через дуже щільний графік, ми це все відкладаємо, тому що хочеться зробити цей захід дуже теплим. Не хочу, щоб після семи років стосунків ми просто так скромненько розписалися. Ми просто чекаємо відповідного моменту.  Зараз мені дуже складно відмовитися від роботи. Звичайно, в планах є і діти, і сім'я. І сподіваюся, що в недалекому майбутньому я зможу втілити цю мрію в життя. 

Дивіться серіал "Кухня" з понеділка по четвер о 21.10 на 1+1!