Євген Таллер у проєкті “Пісня мого життя” розповів, як Скрябін дав йому найціннішу пораду — щодня дзвонити мамі

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Євген Таллер у проєкті “Пісня мого життя” розповів про пораду від Кузьми Скрябіна

Євген Таллер поділився зворушливою історією зі зйомок інтерв’ю з Кузьмою Скрябіним, який допоміг йому усвідомити, наскільки важливо підтримувати зв’язок із мамою.

Поділитися:

Сьогодні на телеканалі “1+1 Україна” глядачі змогли побачити 5 випуск проєкту “Пісня мого життя”, за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гість програми Євген Таллер, засновник агентства інфлюенсер-маркетингу, ресторатор та режисер загадав пісню Кузьми Скрябіна “Мам”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов у проєкті “Пісня мого життя” розповів, як композиція Ірини Білик допомогла йому розпочати кар’єру на телебаченні

Історія, пов’язана з піснею, почалася у 2014 році, коли Євген разом з університетськими товаришами зрозумів, що хоче потрапити на телебачення. Друзі відправили листи на всі телеканали, і отримали одну омріяну відповідь — їх попросили надіслати пілотний випуск програми. 

“Ми почали думати, який це може бути формат, і придумали дещо геніальне і креативне, те, чого що ніколи не було на телебаченні — інтерв’ю”, — зі сміхом пригадав Євген.

“Для того, щоб знімати інтерв’ю, нам потрібен був хтось, хто його дасть, а всі ми знаємо, що зірки не дуже люблять ходити на пілотні випуски. У нас було три контакти — Вані Дорна, Наталії Могилевської і Кузьми Скрябіна. Дорн сказав, що все супер, але ні. Могилевська три рази не взяла слухавку, а потім нас заблокувала”, — розповів Євген.

Тоді друзі подзвонили Кузьмі Скрябіну, і він погодився приїхати на інтерв’ю у свій єдиний вихідний. 

На той момент Євген вже три роки жив у Києві, куди переїхав із рідного міста. 

“Це був період, коли мені здавалося, що я вже дійсно дорослий. Ми з мамою зідзвонювалися щодня, але в якийсь момент я почав чути від друзів фрази на кшталт: “Ти що, треба дзвонити раз на тиждень, ти все дорослий”. Я в себе це вбирав, і в якийсь момент сказав мамі, що досить спілкуватися щодня, я буду писати, коли в мене буде можливість. Мама, звичайно, образилася”, — пригадав Євген.

“Настав день зйомки: приїжджає Кузьма, розповідає нам щось. І тут мені телефонує мама, я скидаю. А якщо “скидаєш” маму, вона розцінює це як позов до дії, і починає дзвонити ще і ще. Я скидаю другий раз, і Кузьма питає, що там таке. Я відповідаю, що мама дзвонить, а він каже: “Так візьми слухавку. Це ж мама. Обов’язково візьми, скажи, що в тебе зараз зйомка і ти передзвониш. Але від мами потрібно завжди брати слухавку”, — поділився порадою Скрябіна Євген.

Він зізнався, що ці слова були дуже простими і очевидними, але саме тому, що вони прозвучали від Кузьми, хлопець над ними замислився. З того моменту не було жодного дня, коли б Євген не зідзвонювався з мамою, а пісня Скрябіна “Мам” постійно нагадувала йому про важливість спілкування з найдорожчою людиною. Мами Євгена не стало два роки тому, але він досі відчуває вдячність Кузьмі за те, що щодня її телефонував.  

Не пропускайте нові епізоди проєкту "Пісня мого життя" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганна Різатдінова у проєкті “Пісня мого життя” розповіла про перше невзаємне кохання та комплекси щодо зовнішності

Новини по темі