"Хотілося провалитися крізь землю", — футболіст Денис Бойко у проєкті "Пісня мого життя" розповів про помилку, яка ледь не коштувала йому кар'єри

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Футболіст Денис Бойко розповів про помилку, яка ледь не коштувала йому кар'єри

Український футболіст Денис Бойко у проєкті "Пісня мого життя" розповів, яка пісня асоціюється в нього з непростим періодом у кар'єрі.

Поділитися:

36-річний український футболіст, воротар "Полісся" та збірної України Денис Бойко став учасником проєкту "Пісня мого життя", де поділився історією про помилку, яка ледь не поставила хрест на його кар'єрі. 

За правилами "Пісні мого життя", що виходить щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна", зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Денис загадав композицію гурту Backstreet Boys. Саме їхня пісня свого часу допомогла чоловікові впоратися з непростим періодом у кар'єрі у 20-річному віці.

"Я грав за молодіжну збірну України, і ми здобули перемогу над збірною Нідерландів, вийшовши на Чемпіонат Європи. Це було величезне досягнення, і ми хотіли відсвяткувати цю подію. На той момент президент клубу Ігор Суркіс застерігав всіх не гуляти, не робити жодних вчинків, які могли б вплинути на наші подальші результати та кар'єру. Треба було відновлюватися, цілком і повністю належати футболу. Наступного дня про наші гуляння стало відомо. Мене при всій команді, зокрема серед легенд українського футболу, відчитав головний тренер. Потім мене викликав до себе президент клубу. Він мені розповів все покроково, де я був, з ким я був. Хотілося провалитися під землю. В мене був великий штраф, але для мене найголовнішим було здобуте мною досягнення. В один момент я був переведений до молодіжного складу. Я міг втрати абсолютно все. Згодом я ще й отримав травму на одному з наступних тренувань. Після всієї цієї історії я не виходив на вулицю, не казав батькам про це. Я був пригнічений. Хотів пережити цю ситуацію сам. Одного разу я дивився телевізор, де пролунала пісня Backstreet Boys. Вона звучала в мене на репіті. Завдяки цій композиції я впорався зі своїм станом. За місяць я знову поспілкувався з президентом клубу. І саме ця розмова стала невідправною точкою того, коли я зрозумів, як треба правильно розставляти пріоритети".

Пісня мого життя

Дивіться, які пісні загадали інші учасники проєкту у повному випуску "Пісні мого життя".

Новини по темі