Юлія Саніна пригадала світлу історію дитинства у проєкті "Пісня мого життя"

Пісня мого життя
Щонеділі
Юлія Саніна у проєкті "Пісня мого життя" пригадала світлу історію дитинства

Фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна розповіла, яка історія приховується за її улюбленою піснею Nothing gonna change my love for you.

Поділитися:

"Після цього виступу в моєму житті з’явилося навчання в музичній школі, джаз… і хороший телевізор!" — так прокоментувала у соцмережах участь у новому проєкті "Пісня мого життя" Юлія Саніна.

"Пісня мого життя" — проєкт на телеканалі "1+1 Україна", за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Однією з гостей першого випуску стала фронтвумен The Hardkiss, тренерка "Голосу країни-13" Юлія Саніна. Артистка загадала пісню Джорджа Бенсона Nothing gonna change my love for you.

"За цією піснею насправді стоїть дуже світла дитяча історія. Я народилася в сім'ї музикантів. Батьки навчали мене співати вдома. Було декілька спроб віддати мене в музичну школу, але я упиралася. Не хотіла грати, вчити це все – мені було страшенно нудно. І от одного дня татові подзвонили. Сказали, що буде конкурс — перший величезний телевізійний дитячий конкурс. Це був "Крок до зірок", який влаштовував Михайло Поплавський. Ми якось пропустили цей анонс, і нам подзвонили типу: "Ось на післязавтра ви маєте подати там демозаписи, подати свою кандидатуру. Давайте!". А пісні мали бути українською мовою. Що робити? Грошей на те, щоб написати нове аранжування, не було. Ми жили дуже скромно. І тато бере улюблену свою пісню Джорджа Бенсона "Nothing's Gonna Change My Love", сідає і за ніч пише український текст про школу! Це був мій перший раз мій в Палаці "Україна". Мені було дев'ять років. Я перемогла на цьому конкурсі! Забрала додому телевізор. Це була така перша дорога річ", — пригадала Юлія Саніна.

Саме завдяки участі у цьому конкурсі Юлія пішла навчатися у музичній школі, що вплинуло на її подальший музичний розвиток:

"У журі цього конкурсу сидів Юрій Рибчинський. Після моєї перемоги він підійшов за куліси і сказав: "Дитино, ти ж вчишся в музичній школі?". Я кажу: "Ні". Він: "Як?". Він маму мою кличе, каже: "Вона мусить навчатися!". І після його слів я вступила до джазової Київської музичної школи. Я стала писати музику. Напевно, без оцього його "Давай, дитино!" цього б не було. А ще цю пісню я потім співала на кожен останній дзвоник всі 11 класів".

Дивіться проєкт "Пісня мого життя" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу «Жіночий лікар» Андрій Ісаєнко розчулився до сліз в ефірі проєкту «Пісня мого життя»

Новини по темі