До чого призведе введення візового режиму з Росією: сьогодні у «Право на владу»

До чого призведе введення візового режиму з Росією: сьогодні у Право на владу

Сьогодні о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» гості та експерти обговорять переваги та ймовірні ризики введення візового режиму з Росією.

Поділитися:

Після незаконного затримання українського журналіста Романа Сущенка в Москві депутати Верховної Ради знову заговорили про необхідність введення візового режиму з РФ. А в Міністерстві закордонних справ закликали українців не їхати до Росії, і навіть не перетинати кордон з РФ транзитом.

Однак, чи стане введення візового режиму ефективним рішенням та контролем кордону з країною-агресором, чи навпаки, це рішення спричинить тиск зі сторони Росії - проаналізують гості та експерти програми «Право на владу».

Крім того, учасники ток-шоу обговорять результати нещодавнього візиту помічника Держсекретаря США Вікторії Нуланд до Москви, де були обговорені подальші кроки щодо імплементації мінських угод, а також хто тисне на Україну і якою буде наша позиція.

Про це та інше в студії програми «Право на владу» говоритимуть: Павло Клімкін Міністр закордонних справ України, Олексій Гончаренко, народний депутат, “Блок Петра Порошенка”, Ігор Гузь, народний депутат, “Народний фронт”, заступник голови комітету у закордонних справах, Юрій Павленко, народний депутат, “Опозиційний блок”, Тарас Батенко, народний депутат, міжфракційне об’єднання “УКРОП”.

До обговорення також долучяться експерти: науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва Олександр Сушко,  головний редактор сайту realist.online, журналіст Економічної правди Сергій Лямець та фронтмен гурту “Kozak System” Іван Леньо.

Нагадаємо, що глядачі в студії - це соціологічна вибірка з усієї України. Разом з експертами вони можуть реагувати на обговорення в студії, голосуючи і відповідаючи на запитання, поставленні на початку програми. Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту.

Нагадаємо, що два роки поспіль дебати політиків в студії ток-шоу «Право на владу» слухав і модерував невідомий голос. Однак, вже під час сьогоднішнього ефіру суспільно-політичного ток-шоу з’явиться пара постійних ведучих. Обидва ведучих – відомі публічні люди, знайомі українцям за різними резонансними проектами.

Дивіться «Право на владу» в прямому ефірі телеканалу 1+1 щочетверга о 23:00.