Netflix купив український серіал «Слуга народу»

Netflix купив український серіал «Слуга народу»
1plus1.ua

Фільм виробництва студії «Квартал 95» покажуть англійською мовою.

Поділитися:

Багатосерійний фільм українського виробництва з'явиться на популярній в усьому світі телевізійній платформі. Найбільша світова інтернет ТВ платформа Netflix покаже український серіал «Слуга народу».

Найближчим часом «Слуга народу» з'явиться в бібліотеці інтернет-телеканалу з субтитрами. Проте вже зараз компанія Netflix самостійно перекладає серіал англійською мовою.

Щоб досягти ідеального результату в адаптації гумору і змісту, Netflix залучив до роботи власних перекладачів.

Ми дуже пишаємося тим, що є творцями українського серіалу, який з'явиться на Netflix. Це прорив для всієї української телевізійної індустрії, – заявив Володимир Зеленський.

За словами популярного коміка та ведучого Чисто News, ця угода демонструє всьому світу, що Україна може виробляти якісний контент, а також відкриває нові можливості для вітчизняних виробників.

Нагадаємо, що прем'єра серіалу виробництва студії «Квартал 95» відбулася восени 2015 року на каналі 1+1. Стрічка швидко стала лідером телеперегляду осіннього сезону, а також найбільш обговорюваною прем'єрою на українському телебаченні.

Серіал «Слуга народу» розповідає історію шкільного вчителя Василя Голобородька – чесного чоловіка, який випадково стає Президентом країни та починає боротьбу з корупцією.

У серпні 2016 року в Україні стартували зйомки продовження політичної комедії «Слуга народу» – повнометражного фільму і другого сезону серіалу.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що американська компанія FOX купує серіал «Слуга народу».