5 правил, як організувати найкращий відпочинок на природі

Для незабутнього відпочинку на природі треба подбати про безпеку, комфорт і дозвілля.

Поділитися:

Пікніки з пластиковим посудом і пледами, які не страшно замастити, вже давно не надихають. Експерт Сніданок. Вихідний Таміла Чехович розповіла, як зробити пікнік незабутнім і комфортним.

3 бюджетних варіанти для літнього відпочинку в УкраїніМІСЦЕ

Перед тим, як їхати на природу, треба переконатися, чи підходить те чи інше місце для відпочинку. Щоб уникнути розчарування, варто робити пікніки у добре відомих або перевірених місцях.

ПРИСТОСУВАННЯ

Одноразовий посуд варто замінити багаторазовим. Він більш стійкий, якісний та краще підходить для гарячих страв.

Для того, щоб на природі не відчувати дискомфорту через неякісні пластикові прибори, краще з дому взяти виделки, ножі та ложки.

На пікніку варто користуватися тканинними серветками, адже звичайні швидко закінчуються або взагалі розлітаються по всій території.

Тканинні серветки також допоможуть зекономити – їх не обов’язково постійно змінювати на нові, достатньо просто гарно випрати.

БЕЗПЕКА

У спеку завжди треба брати з собою капелюшки або парасольки від сонця. Не варто забувати й про засоби від комах та невеличку аптечку.

3 поради, як правильно вибирати черешнюМЕНЮ

Для пікніка треба вибирати такі страви, які легко і надійно перевозити та зручно їсти на природі.

Не варто брати з собою занадто багато страв. Приготування не повинно вимагати багато часу, пікнік повинен приносити радість.

До м'ясних і ситних страв обов’язково треба приготувати овочевий легкий салат.

Від солодощів на природі варто відмовитися – вони швидко псуються. Варто замінити їх фруктами.

ДОЗВІЛЛЯ

Перед тим, як їхати на природу, треба заздалегідь подумати про розваги для дітей і дорослих. Волейбол, бадмінтон, фрізбі – все це зробить відпочинок незабутнім.

Для тих, хто любить відпочивати з музикою, варто взяти з собою музичні інструменти (наприклад, гітару), або скласти власний плейл-лист.