Кого підозрюють у розлученні Джолі і Пітта

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У мережі з’явилася інформація, що голлівудська пара розлучається через роман Бреда Пітта.

Поділитися:

Бред Пітт і Анджеліна Джолі розлучаютьсяІмовірною причиною розлучення Анджеліни Джолі із Бредом Піттом західні ЗМІ називають французьку акторку Маріон Котіяр. Подейкують, під час зйомок фільму Союзники, з Бредом Піттом та Маріон Котіяр в головних ролях, у голлівудських акторів розпочався роман.

За інформацією особи, близької до французької акторки, Котіяр почувається “дуже пригніченою” через ці чутки. Адже вона щаслива у стосунках з французьким актором Гійомом Кане. Окрім того, у Маріон та Гійома підростає син Марсель.

Ствердження, що вона зраджує Гійому із Бредом дуже пригнічує Маріон. Вона насолоджується своїм родинним щастям і хоче продовжувати це робити. Вся ця метушня буде величезним шоком для неї, - прокоментував інсайдер.

Вочевидь, пара не повідомила близьке оточення про розлучення. Зірковий друг Бреда Пітта Джордж Клуні розповів, що про розлучення пари дізнався від журналістів.

В інтерв'ю CNN Джордж Клуні сказав, що він шокований такою звісткою:

Мені дуже шкода. Це сумна історія і нещаслива для родини. Мені дуже шкода це чути. Я вперше чую про розлучення, - прокоментував Клуні.

Нагадаємо, вчора в мережі з'явилася інформація про те, що одна з найгарніших пар Голлівуду розлучається. Ініціатива подати на розлучення належала Анджеліні Джолі.

Новини по темі