М’ясні зрази із сиром та зеленню: рецепт Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий 1+1 розповів, як приготувати ароматні м’ясні зрази із сирною начинкою.

Поділитися:

Рецепти Руслана Сенічкіна: Швидкі рулетики з куркоюСитний смачний сніданок запорука енергії та хорошого настрою на увесь день. М'ясні зрази страва, яка збереже свій смак та аромат, навіть якщо ви приготуєте її наперередодні ввечері. Руслан Сенічкін поділився секретами приготування ароматних м’ясних зраз із сиром та зеленню у програмі «Сніданок з 1+1».

ІНГРЕДІЄНТИ

М’ясо – 500 г

Яйце – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Твердий сир – 80 г

Молоко – 50 мл

Вівсяні пластівці – 100 г

Вершкове масло – 20 г

Зелень та спеції за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ

1. Натерти сир і додати до нього зелень та вершкове масло. Ретельно перемішати.

Зазначимо, що ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка пояснив українцям, що таке спред і як вибрати якісне вершкове масло.

2. Сформувати невеликі кульки для начинки для зраз.

3. Покласти начинку в холодильник, щоб вона застигла.

4. Зробити фарш зі свинини і курячого м’яса.

Зауважимо, що нещодавно Олексій Душка розповів, як вибрати якісне м'ясо без антибіотиків і барвників.

5. Додати у фарш цибулю, вівсяні пластівці, молоко, яйця та спеції.

Замість вівсяних пластівців можна використати білий хліб, замочений у молоці, - рекомендує Руслан Сенічкін.

Читайте також: Як вибрати якісний і корисний хліб.

6. Усе ретельно перемішати.

7. У м’ясний фарш посередині покласти начинку і сформувати котлету.

Щоб фарш не прилипав до рук, змочіть долоні у воді

8. Смажте зрази з обох боків на прогрітій пательні (на середньому вогні).

Зрази краще їсти на сніданок, оскільки вони дуже ситні та калорійні. Подавайте страву з овочами та зеленню.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати овочевий салат із моцарелою.

Новини по темі