Річниця смерті Діани: сини легендарної жінки зворушили словами про матір

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

19 років тому в автокатастрофі в Парижі загинула одна з найбільш впливових та відомих жінок світу принцеса Діана.

Поділитися:

31 серпня річниця смерті легендарної принцеси Діани. Автокатастрофа, яка забрала життя однієї з найвпливовіших жінок світу сталася 19 років тому в Парижі, однак про неї пам’ятають і висловлюють свої співчуття й до сьогодні.

Коли люди дізналися про сумну звістку, вони всіяли площу перед Букінгемським палацом 5 мільйонами букетів вагою 15 тисяч тонн, а книга, де можна було залишити запис про співчуття була заповнена за декілька годин.

Синам принцеси Діани, Гаррі та Вільяму, було всього 12 та 15 років, коли не стало матері. Напередодні річниці смерті брати зізналися у ЗМІ, що кожного дня сумують за мамою.

Я знаю, що я дуже схожий на маму, тому роблю багато речей, які робила б вона. Хочу, аби вона могла мною пишатися, – зізнався принц Гаррі.

Нещодавно менший син Діани відвідав центр для ВІЛ-інфікованих дітей в Лесото, що в Південній Африці. Заклад для допомоги дітям з ВІЛ-СНІД принц Гаррі заснував у 2006 році разом із принцом Лесото. Навіть обідня зала в центрі названа на честь принцеси Діани.

Принц Вільям назвав свою донечку на честь матері. Нещодавно під час відвідин хоспісу в англійському місті Лутон принц зворушливо поділився своїми почуттями з одним із пацієнтів.

Я досі щодня думаю про неї, хоча пройшло майже 20 років. Головне говорити про біль зі своїми близькими. Сумувати – це нормально, відчувати втрату – теж нормально.

Життя принцеси вплинуло на весь світ: її стилем захоплювалися і копіювали, її мудрі висловлювання надихали та ставали життєвими кредо багатьох людей. Читайте 10 цитат легендарної принцеси Діани.

Новини по темі