5 правил, як організувати найкращий відпочинок на природіСезон відпочинку на природі розпочато! Тож саме час дізнатися, як правильно користуватися пластиковим посудом, аби не нашкодити власному здоров'ю.

Отже, візьміть до уваги важливі коментарі експерта проекту Сніданок з 1+1:

  1. Холодні наїдки з пластикового посуду – не шкідливі. А покладене в такий посуд розпечене м'ясо, наприклад, шашлик, може завдати шкоди.
  2. Інша справа – пластикові контейнери. На відміну від одноразового посуду, вони стійкі до високих температур. Але теж мають нюанси.
  3. Якісний пластиковий посуд обов'язково має маркування, яке вказує для якої саме їжі він призначений, - холодної чи гарячої.
  4. На контейнерах виробники зазначають і температуру, за якої в них можна розігрівати їжу і рекомендовану для такого посуду потужність мікрохвильовки.
  5. Запам'ятайте. Безпечних пластикових стаканів для гарячих напоїв не існує.
  6. Чай або каву пийте з паперових стаканчиків.