Учасник Голос країни Андрій Лучанко змінив імідж і в прямому ефірі зробив пропозицію Христині Соловій

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Музикант розповів, чому Святослав Вакарчук познайомив його з Христиною Соловій.

Поділитися:

У програмі «Сніданок з 1+1» суперфіналіст п’ятого сезону «Голос країни»Андрій ЛучанкоУчасник проекту «Голос країни» Андрій Лучанко створив саундтрек до нового серіалу 1+1, який потрапив у команду Святослава Вакарчука, розповів про стосунки з зірковим тренером, життя після проекту та зізнався, де черпає натхнення для нових пісень.

Нещодавно екс-учасник «Голос країни 5» написав саундтрек до мелодрами «Біженка», який 1+1 показав глядачам в ефірі у неділю, 25 вересня.

Стрічка розповідає про історію Надії – жінки, яка готова почати все спочатку і приїжджає в місто, де зустрічає своїх старих друзів і перше кохання. Проте вона приїжджає не одна, а з хлопчиком 6-ти років, який називає її мамою.

Надя вивезла його з небезпечної зони на прохання вмираючої бабусі, яка сподівається, що далекі родичі прихистять його на мирній території. Однак хлопчик сильно прив'язався до жінки. Тепер їй треба вирішити: чи готова вона взяти на себе відповідальність за дитину, коли сама не знає, що її чекає в майбутньому.

Аранжування пісні для мелодрами «Біженка» створив композитор і музичний продюсер проекту «Голос. Діти» Руслан Квінта.

Після того, як я прочитав сценарій «Біженки», я за один ранок написав саундтрек. Мене надихнула історія жінки, яка в тяжкий для країни час бере відповідальність не тільки за своє життя, а й за майбутнє чужої дитини, – каже музикант.

За словами Андрія Лучанко, свій дебют він завдячує генеральному продюсеру 1+1 Продакшн Вікторії Лєзіній.

Вікторія підтримує усіх учасників «Голос країни». Це була її ініціатива, спробувати мене в такому амплуа – каже Андрій Лучанко.

Суперфіналіст «Голос країни 5» також зізнався, що він досі підтримує зв'язок зі своїм тренером Святославом Вакарчуком. Останній познайомив юнака з іншою своєю підопічною – Христиною Соловій.

Нині Андрій Лучанко мріє записати дует з Христиною Соловій. Хлопець написав пісню і не хоче виконувати її ні з ким іншим.

Христино, будь ласка, скажи мені так. Це повинна бути наша пісня, – зізнався Андрій Лучанко в прямому ефірі.

Нагадаємо, що скоро на 1+1 відбудеться прем’єра 4-серійного фільму «Століття Якова». Саундтреком до драми стала пісня культового українського гурту «Океан Ельзи» – «Не йди», автором слів та музики якої є Святослав Вакарчук.

Новини по темі