«Життя і здоров'я кожного нашого захисника – безцінні»: Алла Мазур у свій день народження закликала підтримати захисника України

ТСН. Тиждень
Алла Мазур у свій день народження закликала підтримати захисника України

Алла Мазур 16 вересня відзначає день народження.

Поділитися:

Алла Мазур, ведуча інформаційно-аналітичної програми "ТСН Тиждень", що виходить в неділю о 20:00 в марафоні Єдині новини, 16 вересня відзначає день народження. Свій особистий новий рік журналістка зустрічатиме на роботі, готуючи до ефіру нові матеріали. Але традиційно у цей день Алла записала відеозвернення до глядачів та прихильників. Вона подякувала насамперед нашим захисникам: завдяки кому – кожен наш день тут можливий, та тим, хто поряд, з ким разом на одній хвилі. І закликала тих, хто хотів її привітати – долучитися до збору на операцію для бійця ЗСУ Богдана Панчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур під час прямого ефіру навчилась керувати бойовим дроном

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alla Mazur (@allamazurofficial)

«Якщо збиралися мене привітати – хотіла запропонувати вам збір на дрони: бо їх на фронті потрібно сотні тисяч! Але – подзвонила знайома, і розповіла історію молодого бійця: якому дуже потрібна наша з вами допомога. Причому терміново! І я прошу сьогодні – разом з його рідними. Бо кожен з цих хлопчиків, які пішли нас захищати – і складають зараз велике і потужне наше військо», – каже Алла Мазур.

25-річний захисник України Богдан Панчук потребує термінової операції на ногах. На фронт він пішов добровольцем з перших днів повномасштабного вторгнення. Був у найгарячіших точках – під Бахмутом, у районі Куп’янська, на Луганщині. На початку квітня 2023 окупанти важко поранили його в обидві ноги – коли вночі був на нулі. Щоб дістати Богдана звідти – побратими відбивали його кілька годин. І весь цей час хлопець не здавався – закручував і послаблював турнікет – щоб врятувати ноги. Позаду вже кілька операцій: і в Україні, і в Іспанії. З правою ногою – вже краще, але ліва – під загрозою. Одна з іспанських клінік – береться зробити ще три операції, щоб врятувати й ліву ступню. Богдан готовий боротися – бо хоче повернутися на фронт. Але ці три операції – це 70-т тисяч євро: непідйомна сума для родини.

Богдан Панчук

«Я розумію, що складно зараз усім. Але буду дуже вдячна, якщо зможете допомогти воїну. Адреса банки в монобанку – в тексті посту. Пряме посилання на банку – у сторіс. І ваша участь – буде найкращим подарунком для мене в день народження. Бо техніка у цій війні - важлива. Але життя і здоров'я кожного нашого захисника – безцінні. Дякую!», – звертається ведуча.

Богдан Панчук

Реквізити допомоги:

https://send.monobank.ua/jar/4V1yTWspab

5375 4112 0626 4355

Отримувач Панчук Богдан Олексійович

Обов’язково вказати призначення платежу: На лікування Panchuk Bohdan Hospital Universitari General de Catalunya

Богдан Панчук

Новини по темі