ТСН проведе новорічний спецвипуск із Софійської площі

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Новий рік 2019: ТСН проведе спецвипуск із Софійської площі

Дивіться святковий випуск ТСН 31 грудня о 19.30 на 1+1.

Поділитися:

Лідія Таран проведе святковий випуск ТСН просто неба. Новорічна студія ТСН за традицією розташується на Софійській площі біля головної ялинки країни, яка цього року сяє малюнками дитячих мрії.

Героями випуску стануть українці, чиї вчинки вразили та надихнули всю країну. Зокрема, в гості до Лідії Таран завітає 17-річна Тетяна Білодід, яка стала чемпіонкою світу з дзюдо, відважна тренер з гімнастики Карина Шваєцька, яка у грудні врятувала півсотні дітей під час обвалу даху спортивного комплексу, а також 9-річний Лука, який об’єднав всю країну, збираючи гроші на лікування свого онкохворого друга Микити.

Аби відзначити надихаючі вчинки народних героїв, команда ТСН вирішила започаткувати премію «Ті, що вражають». За підсумками цього року переможців визначала редакція ТСН, а вже наступного року телеканал 1+1 закликає долучитися до участі та обрання кращих усіх українців. Подробиці участі у премії ТСН стануть відомі вже незабаром.

Нагадаємо, дитячі малюнки, якими цьогоріч прикрашена головна ялинка країни команда проекту «Здійсни мрію» і куратор, телеведуча Лідія Таран збирали у турі містами України. Серед мрій, які впродовж новорічних свят можна побачити на головній ялинці – сині космічні ракети, рожевий дракон, щаслива родина, красиві будиночки, сонце, квіткові галявини, чарівні єдинороги. Тур #моядитячамрія продовжиться у новому 2019 році, щоб надихнути дітей мріяти і вірити у мрії. А навесні Промінь Мрій полетить до зірок.

 

Новини по темі