Де зробити класні селфі в Києві: 5 найкращих Instagram-акаунтів столичних фотографів

5 найкращих Instagram акаунтів столичних фотографів: Де зробити класні селфі в Києві
Іван Дорн біля Музею історії міста Києва

Заряджайтеся енергією столиці та дивіться, де виходять найкращі фото для Instagram.

Поділитися:

Прості поради допоможуть фотографувати як профіМистецтво фотографії пройшло довгий шлях становлення: від чорно-білих ретро знімків до величезної кількісті селфі та концептуальних знімків.

Останнім часом все більшу популярність набирають фотографи, що наповнюють свої Instagram-акаунти фото, знятими на смартфон.

Пропонуємо вам надихнутися красою та величчю столиці разом з проектом Моя країна й вирушити блукати Києвом у пошуках ідеального кадру.

Київ з висоти пташиного польоту

Тим часом популярні вуличні фотографи підкажуть місця, де можна зробити назабутні кадри, та покажуть свою концепцію бачення столиці. Дивіться підбірку популярних Instagram-сторінок київських фотографів.

ВЛАДИСЛАВ СІРУК

З 2004 року фотографу вдалося завоювати прихильність 17 тисяч підписників. Хлопець фотографує Київ на iPhone та вже має 280 дописів. 

ВЛАД БЛЕКМЕН

Фотограф знімає винятково на iPhone. Переважно фотографує природу та архітектуру. За його творчістю слідкує близько 88 тисяч підписників.

СЕРГІЙ РІСТЕНКО

Київський фотограф впевнений, що вдалі кадри виходять лише у щасливих людей. Сергій намагається завжди мати з собою смартфон, адже ідеальна локація для знімку може з'явитися випадково. В Instagram фотограф має близько 28 тисяч підписників. 

СТЕПАН КЛІМ

Автор не користується професійною технікою, фотографує на iPhone. На сторінці в Instagram Степан має близько 500 дописів, свою увагу концентрує на синтезі мистецтва та фотографії.

ОЛЕКСАНДР МОСІЙЧУК

Продовжує нашу підбірку прихильник мобільної фотографії Олександр Мосійчук. Любов фотографа до міста, яку він виражає через свої роботи, оцінили 52 тисячі підписників. 

Якщо ви хочете фотографувати як профі, прості поради від експертів Сніданок з 1+1 допоможуть робити ідеальні знімки. 

Де робити надзвичайно красиві фотографії в інших містах України, читайте незабаром.