До ювілею Незалежності України канал 1+1 готує особливий спецпроект

До ювілею Незалежності України канал 1+1 готує особливий спецпроект

Канал 1+1 підготував особливу програму, аби відсвяткувати День незалежності України разом із мільйонами українців.

Поділитися:

До ювілею Незалежності 1+1 запускає промо-кампанію, у рамках якої презентує перший ролик і пропонує глядачам разом із ведучими 1+1 подивитись на нашу країну – прекрасну та унікальну. 

Україна має безмежні можливості: море та гори, поля й ліси, родючі землі. Це земля вільних людей, які не прагнуть чужого, але за своє готові віддати і тіло, і душу. Ми вільні і ми разом! І ми разом святкуємо 25-річчя нашої незалежності.

У зйомках взяли участь ведучі каналу Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Юрій Горбунов, Дмитро Комаров, Катя Осадча, Ольга Фреймут, Руслан Сенічкін та Олексадр Дубінський.

У промо-ролику використані унікальні кадри проекту «Моя країна»: протягом 10 місяців у різні пори року канал 1+1 знімав видовищні та знакові місця України з висоти пташиного польоту.

Близько 33 млн людей переглянуло ролики проекту в ефірі 1+1, а у соціальних мережах він зібрав понад 900 тис переглядів.

Також 24 серпня глядачі каналу 1+1 побачать видовищний концерт Океану Ельзи «Без меж»У ефірі 1+1 з'явився видовищний ролик за участю ОЕ, унікальне документальне розслідування про історію України «Україна.Повернення своєї історіі», спеціальні випуски ТСН та фільми.

24 серпня святкуймо День незалежності разом із 1+1!