Ольга Фреймут: «Незалежність – це не лише політична подія, це внутрішній стан»

Ведуча проекті «Новий інспектор Фреймут. Міста» знялася у ролику-привітанні до Дня Незалежності України.

Поділитися:

В мережі з’явилося надзвичайне відео України з висоти пташиного польотуДо 25-річчя телеканал 1+1 готує безліч сюрпризів. Телеглядачі зможуть приєднатися до святкування Незалежності разом з гуртом Океан Ельзи, переглянути документальний фільм «Україна. Повернення своєї історії» та оригінально привітати друзів зі святом у соцмережах.

Ведучі телеканалу 1+1 долучилися до привітань з нагоди 25-річчя Незалежності України. Вони розповіли, що для них означає Незалежність та за що вони люблять Україну. 

Ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут також привітала українців Днем Незалежності. Ольга Фреймут знялася у ролику, де вона розповіла, чому для неї важливо бути українкою.

Це країна, яка дає можливості і контраст, бо тільки в контрасті є сила розвиватися, - натхненно каже ведуча.

Для Ольги Фреймут надзвичайно важливо бути українкою, адже лише наш народ може відчути унікальну палітру емоцій та особливу атмосферу.

Ведуча побажала українцям проявляти незалежність хоча б у дрібницях, однак щодня, щохвилини, щосекунди.

Я хочу, аби кожен з нас пам’ятав, що незалежність - це не лише політична подія, це внутрішній стан, - впевнена Ольга Фреймут.

Нещодавно ведуча ТСН Наталія Мосейчук зворушено зізналася, що останніми роками, коли лунає гімн України, в неї тремтить голос.

Читайте, як 25 популярних музикантів об’їдналися разом, щоб піснею привітати українців з ювілеєм Незалежності