У "4 весілля" перемогла церемонія у стилі "селфі"

У "4 весілля" перемогла церемонія у стилі "селфі"

22-х річна мешканка Харкова Анастасія стала переможницею п'ятого випуску ювілейного п'ятого сезону романтичного реаліті-шоу "4 весілля". 

Поділитися:

22-х річна мешканка Харкова Анастасія стала переможницею п'ятого випуску ювілейного п'ятого сезону романтичного реаліті-шоу 4 весілля. В якості призу дівчина отримала путівку до Болгарії на двох, де проведе "медовий місяць" зі своїм коханим Сергієм.

Анастасія та Сергій познайомилися в університеті, де вони разом навчаються на електриків. Навіть перший поцілунок у них пов'язаний зі студентським життям - це сталося на парі з математики. Для Сергія дівчина стала першим коханням у житті. Він зробив їй пропозицію на очах у однокурсників під час захисту диплома.

Конкуренцію Анастасії в проекті 4 весілля склали три наречені з Івано-Франківська, Запоріжжя та села Кушелівка Вінницькій області.

Весілля Анастасії та Сергія було в стилі "фото", оскільки пара дуже любить фотографуватися.

"Чому саме стиль "фото"? Тому що нам дуже подобається робити селфі. У нас їх вже більше 1000", - пояснює Анастасія.

На весіллі гості могли зробити найрізноманітніші селфі. Спеціально для цієї мети була встановлена фотобудка і куплені бутафорні корони, віночки та інші атрибути для фотографій. М'ятний колір, в якому було оформлене весілля, обраний Анастасією та Сергієм невипадково. Пара асоціює його з грошима.

Цікаво, що весільну сукню, яку вибрала Анастасія, коштує 25 000 гривень. Загальний бюджет весілля склав 100 000 гривень.

Нагадаємо, щовівторка о 22.00 телеглядачі 1+1 стають свідками того, як чотири наречені змагаються в організації весіль за подорож до теплої країни разом зі своїм нареченим. За умовами проекту 4 весілля, протягом місяця дівчата відвідують весілля одна одної і виставляють оцінки своїм конкуренткам за кількома критеріями: краса весільної сукні, оригінальність місця проведення, різноманітність меню і загальне враження від свята.