У «4 весілля» наречена розкаже, як одружитися з арабським шейхом

Вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» відбудеться довгоочікувана прем'єра шостого сезону реаліті-шоу.

Поділитися:

Кожна програма найпозитивнішого романтичного проекту пропонує до уваги глядачів різноманітні сценарії весіль на будь-який смак.

У першому випуску наречені з різних куточків України змагатимуться за «медовий місяць» на Кіпрі.

Боротьба буде особливо напруженою і цікавою, оскільки одна з учасниць - «конотопська відьма», друга – вихована в істинних українських традиціях львів'янка, третя - одеситка, яка прийняла іслам , і четверта – молода мама.

Історія Ілони з Чернігова надихне багатьох телеглядачок  і змусить повірити, що ніколи не пізно зустріти своє кохання. Перший шлюб був невдалим, але дівчина не зневірилась та незабаром зустріла Дмитра, який оточив її турботою та став надійною опорою у важких ситуаціях. Чоловік покохав Ілону та її маленьку доньку від першого шлюбу Соломію з першого погляду. Весілля вирішили провести у сучасному стилі, а сукню мамі допомагала вибирати сама Соломія.

Весілля одеситки Вікторії здивує її суперниць східним колоритом та суворим дотриманням ісламських традицій. Також Вікторія розповість, як вийти заміж за «арабського шейха» і що означає прийняття ісламу для слов'янської жінки.

Третя наречена львів’янка Вероніка познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком-пожежником в бібліотеці, але привернула його увагу не книжками:

«Перше, що мене зачепило - це її неперевершені ніжки», - зізнався закоханий Дмитро.

Весілля та вінчання пройшло, як і прийнято на Західній України, з дотриманням усіх українських традицій, з морем «хреновухи» та великою кількістю національних страв.

 «Конотопська відьма» Олена чекала пропозиції «руки і серця» від свого коханого шість років, саме тому підійшла максимально відповідально до організації весілля. Гості мали дотриматися суворого дрес-коду – вечірнє вбрання з елементами красного кольору. Весілля провели в містичному стилі з дотриманням зворушливих українських обрядів.

Перша програма здивує глядачів не тільки історіями учасниць та битвою весіль, а й непередбачуваним фіналом. Як реагуватиме на увагу чоловіків одеситка, яка прийняла іслам, на весіллях інших учасниць, і як далеко зайде «конотопська відьма» у «боротьбі» за весільну подорож,  дивіться вже сьогодні о 22.00.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальне враження від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято.  Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Дивіться «4 весілля» щочетверга о 22:00 на телеканалі «1+1».