На «Голос країни 7» прийде правнучка Тамари Церетелі

Цієї неділі, 5 березня, о 21:00 глядачі телеканалу «1+1» побачать останній епізод «сліпих прослуховувань» «Голосу країни-7» з Сергієм Бабкіним, Джамалою, Потапом та Тіною Кароль.

За лаштунками проекту атмосфера напружується все більше, адже в командах тренерів залишаються лічені місця, а свого виходу на сцену все ще чекає безліч талановитих вокалістів.

Спробує свої сили на сцені «Голосу країни 7» правнучка легендарної грузинської співачки Тамари Церетелі Ніні Цнобіладзе. 23-річна співачка з Тбілісі, зросла в творчій родині матері музиканта і тата танцюриста знаменитого на весь світ балету «Сухішвілі». Дівчина вперше побувала в Україні два роки тому і відразу ж закохалася в країну, вирішивши взяти участь у «сліпих прослуховуваннях» «Голосу країни 7».

Джамала з перших же нот виступу Ніні зазначила схожість її вокалу з Емі Уайнхаус.

Не здивуюся, якщо вона ще й виглядає, як Емі Уайнхаус, - пожартувала тренер.

Чи підкорить серце Тіни Кароль, Потапа, Джамали і Сергія Бабкіна правнучка легендарної грузинської співачки Тамари Церетелі, а також кому з учасників пощастить зайняти останні місця в командах тренерів, дивіться цієї неділі, 5 березня, о 21:00 на телеканалі «1+1» .

Більше новин