«Маємо прожити ці складні часи разом»: у токшоу Говорить вся країна на 1+1 Україна анонсували оновлення та серію надихаючих історій

Олексій Суханов розкрив подробиці оновленого сезону Говорить вся країна на 1+1 Україна

Скоро на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем’єра оновленого токшоу Говорить вся країна. У нових серіях глядачі побачать надихаючі та вражаючі особисті історії, про які завтра говоритиме вся країна. 

Чесні історії успіху і падінь, подолань складних життєвих ситуацій, інсайти, що надихають і дають сили — нові герої Говорить вся країна розкажуть, як змогли побачити світло в кінці тунелю.

«Усі ми зараз втомлені і переживаємо спільну травму. Але маємо попри все берегти один одного, помічати добро навколо. Ми маємо не добивати інших жорстоким словом, а стати опорою, ресурсом, натхненням, джерелом життєстійкості. «Говорить вся країна» допомагає визначити особисту позицію, побачити безліч варіантів рішень складної ситуації і наважитись брати відповідальність за зміни у власному житті, - говорить ведучий проєкту Олексій Суханов. - Ми будемо ставити складні питання і разом шукати у студії відповідь. Маємо прожити ці складні часи. І зробити це можемо тільки разом».

1+1

1+1

У оновленій світлій студії зберуться герої - відомі та звичайні українці, а також знайомі експерти і зірки. Так, один із нових випусків, який глядачі побачили 23 липня, був присвячений легендарній українській співачці Аллі Кудлай. На честь її 70-річного ювілею зібралися близькі та її палкі прихильники. Пані Алла розповіла про складні вибори і невідомі факти своєї біографії, як заспівала гімн всіх холостячок та як склалось її особисте життя.

1+1

В іншій серії розкриють правду про те, скільки заробляють молоді українські блогери, які збирають в соцмережах мільйони переглядів, як впливає популярність на розвиток дітей та які статки мають батьки. 48-річна українка поділиться своїм досвідом розлучення, після якого не тільки почала життя з чистого аркуша, знайшла молодшого на 18 років чоловіка, а і показує свою трансформацію у соціальних мережах, мотивуючи жінок жити повним життям.

1+1
Більше новин