Програма Гроші відкриє Громадську приймальню в Одесі

Цієї суботи, 21 травня, автори програми чекатимуть на всіх, хто готовий поділитися фактами корупції та несправедливості.

21 травня біля пам’ятнику Дюку глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді «Грошей» про факти беззаконня та зловживання владаю. З 11:00 до 16:00 ведучий програми Олександр Дубінський разом із журналістами особисто спілкуватиметься з усіма бажаючими, та прийматиме заявки на розслідування.

«Громадська приймальня» - спецпроект програми «Гроші», який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.  Ця імпровізована приймальня  створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

«Якщо ви хочете познайомитися з нашою командою в реальності, 21 травня приходьте на площу біля пам’ятнику Дюку в Одесі та розповідайте про свої проблеми – а ми будемо намагатися вам допомогти», - закликав ведучий «Грошей» Олександр Дубінський.

Якщо ви втратили надію та втомились оббивати пороги кабінетів чиновників, правоохоронців або можновладців у пошуках правди – вам у «Громадську приймальню»!

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми «Гроші».

Журналістські розслідування від програми «Гроші» відкривають новий інформаційний тиждень на 1+1 щопонеділка о 22:00.

Більше новин