Програма Гроші відкриє Громадську приймальню в Одесі

Програма «Гроші» відкриє Громадську приймальню в Одесі

Цієї суботи, 21 травня, автори програми чекатимуть на всіх, хто готовий поділитися фактами корупції та несправедливості.

Поділитися:

21 травня біля пам’ятнику Дюку глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді «Грошей» про факти беззаконня та зловживання владаю. З 11:00 до 16:00 ведучий програми Олександр Дубінський разом із журналістами особисто спілкуватиметься з усіма бажаючими, та прийматиме заявки на розслідування.

«Громадська приймальня» - спецпроект програми «Гроші», який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.  Ця імпровізована приймальня  створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

«Якщо ви хочете познайомитися з нашою командою в реальності, 21 травня приходьте на площу біля пам’ятнику Дюку в Одесі та розповідайте про свої проблеми – а ми будемо намагатися вам допомогти», - закликав ведучий «Грошей» Олександр Дубінський.

Якщо ви втратили надію та втомились оббивати пороги кабінетів чиновників, правоохоронців або можновладців у пошуках правди – вам у «Громадську приймальню»!

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми «Гроші».

Журналістські розслідування від програми «Гроші» відкривають новий інформаційний тиждень на 1+1 щопонеділка о 22:00.