Містер Білорусь зіграє головну роль у серіалі «1+1»

Актор Кирило Дицевіч розповів про найдорожу людину в своєму житті.

Вже цієї весни на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра драматичного серіалу «Хороший хлопець», головну роль у якому зіграв Містер Білорусь 2014 Кирило Дицевіч. 

БІОГРАФІЯ

Кирило Дицевіч народився 21 грудня 1992 року в Білорусі. У дитинстві він брав участь в шкільних спектаклях, завжди був позитивним і відкритим до всього нового. Після отримання атестата зрілості Кирило Дицевіч поїхав у столицю і легко вступив у Білоруську державну академію мистецтв.

Широку популярність Кирило Дицевіч здобув у 2014 році, коли завоював титул «Містер Білорусь» і виграв путівку на відпочинок в столицю моди і краси Париж. У мандрівку актор відправився удвох зі своєю мамою.

Loading...

За словами актора, рішення взяти участь в конкурсі краси було спонтанним. Про свою участь в конкурсі Кирило Дицевіч не шкодує. За словами актора, такий конкурс – гарна можливість повчитися працювати на камеру.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ

В одному з інтерв'ю Кирило Дицевіч зізнався, що вперше закохався в 15 років. Відтоді його серце протягом кількох років залишалося вільним. Нині ж Кирило Дицевіч не розголошує подробиці особистого життя.

За словами актора, його ідеал – це добра, розумна, талановита та симпатична дівчина, яка знає собі ціну. Зауважимо, що найдорожчою людиною Кирило Дицевіч вважає свою маму.

Loading...

ХОРОШИЙ ХЛОПЕЦЬ

Вже цієї весни на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра драматичного серіалу «Хороший хлопець».

У центрі сюжету 20-серійної драми – історія молодого хлопця Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті. Головні ролі зіграли Кирило Дицевіч і Валерія Ходос.

Що переможе в цій історії – перше кохання або нове почуття? Щоб знайти відповідь на це запитання героям доведеться подолати чимало випробувань.

НАЙКРАЩІ ФОТО

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про три серіали «1+1», які відкриють вам двері у потойбіччя.

Більше новин