Містер Білорусь зіграє головну роль у серіалі «1+1»

Актор Кирило Дицевіч розповів про найдорожу людину в своєму житті.

Поділитися:

Пісня Тіни Кароль стала саундтреком до нового серіалу «1+1»Вже цієї весни на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра драматичного серіалу «Хороший хлопець», головну роль у якому зіграв Містер Білорусь 2014 Кирило Дицевіч. 

БІОГРАФІЯ

Кирило Дицевіч народився 21 грудня 1992 року в Білорусі. У дитинстві він брав участь в шкільних спектаклях, завжди був позитивним і відкритим до всього нового. Після отримання атестата зрілості Кирило Дицевіч поїхав у столицю і легко вступив у Білоруську державну академію мистецтв.

Широку популярність Кирило Дицевіч здобув у 2014 році, коли завоював титул «Містер Білорусь» і виграв путівку на відпочинок в столицю моди і краси Париж. У мандрівку актор відправився удвох зі своєю мамою.

За словами актора, рішення взяти участь в конкурсі краси було спонтанним. Про свою участь в конкурсі Кирило Дицевіч не шкодує. За словами актора, такий конкурс – гарна можливість повчитися працювати на камеру.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ

В одному з інтерв'ю Кирило Дицевіч зізнався, що вперше закохався в 15 років. Відтоді його серце протягом кількох років залишалося вільним. Нині ж Кирило Дицевіч не розголошує подробиці особистого життя.

За словами актора, його ідеал – це добра, розумна, талановита та симпатична дівчина, яка знає собі ціну. Зауважимо, що найдорожчою людиною Кирило Дицевіч вважає свою маму.

ХОРОШИЙ ХЛОПЕЦЬ

Вже цієї весни на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра драматичного серіалу «Хороший хлопець».

У центрі сюжету 20-серійної драми – історія молодого хлопця Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті. Головні ролі зіграли Кирило Дицевіч і Валерія Ходос.

Що переможе в цій історії – перше кохання або нове почуття? Щоб знайти відповідь на це запитання героям доведеться подолати чимало випробувань.

НАЙКРАЩІ ФОТО

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про три серіали «1+1», які відкриють вам двері у потойбіччя.