Після інспекції Фреймут у Херсоні встановили новий дитячий майданчик

Раніше жителі Херсона обурювалися через аварійний стан ігрових майданчиків.

На запрошення молодих матусь Херсона ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» проінспектувала місцеві дитячі майданчики. Ольга Фреймут була вражена, в якому аварійному стані вони перебувають – іржа, небезпечні гострі кути, поломані гойдалки.

Жителі Херсона обурені – в місті абсолютно не організоване дозвілля дітей. За словами батьків, на старих дитячих майданчиках не один раз травмувалися їхні доньки та сини.

Після інспекції Ольги Фреймут у Херсоні міська влада демонтувала старий дитячий майданчик, а компанії «Нова Будова» і ЖК «Щасливий» подарували жителям міста новий дитячий майданчик. Його встановили на вулиці Перекопській.

Окрім інспекції дитмайданчиків, Ольга Фреймут також перевірила освіту в Херсоні. У школі №30 телеведуча познайомилася із Заслуженим вчителем України Вітою Северинівною Ільницькою.

Ведуча 1+1, директор херсонської школи та вчителька інформатики.

Незважаючи на діагноз ДЦП, жінка вже понад 20 років викладає інформатику. Учні ставляться до вчителя з великою любов'ю і повагою та досягають успіхів у дисципліні. Херсонська школа стала «Гордістю міста».

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут вивела вчительку-фаворитку Президента на чисту воду.

Більше новин