Тіна Кароль про чоловіка своєї мрії: «Якби не він, я б давно здалась»

У відвертому інтерв’ю співачка поділилась досі невідомими подробицями свого особистого життя.

Вчора відбулася прем’єра фільму Інтонації Тіни Кароль. Відверте інтерв’ю співачки вражає своєю щирістю та зворушливістю. Під час розмови Тіна зізналася, що чоловіком її мрії є син Веніамін. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки про фільм Тіни Кароль: «Це сповідь сильної жінки про самотність»

Якби не він, я б давно здалась. Він подорослішав, коли Жені не стало. (прим. ред. Євген Огір - чоловік Тіни Кароль, якого не стало у 2013 році)

Тіна Кароль додає, що Веня не любить святкувати мамин день народження, адже розуміє, що в це свято вони повинні бути разом - мама, тато і він. 

«В своєму житті я зробила непростий вибір - у 6,5 років я віддала свого єдиного сина вчитися в Англію. Мої батьки не розуміли цього, дуже плакали. Однак зараз вони мені дякують», - зізнається співачка. 

Тіна також розповіла, що зараз її син може перекласти на англійську свої думки. Його виховує суспільство, не забуваючи про українські традиції. 

Я вірю, що дякуючи своїм знанням, колись мій син зможе зробити щось корисне для нашої країни. 

Тіна Кароль хоче, аби її син пишався нею й там, за кордоном, і це для неї є великою мотивацією. 

«Маленька дівчинка, яка живе всередині мене, завжди буде шукати надійне плече. Чоловіче надійне плече. Свою сексуальну жіночу енергетику на сцені, якої багато, і про яку багато хто говорить, я черпаю в своїй самотності. Я не витрачаю її ментально і фізично. І всю свою пристрасть я віддаю на сцені, де відчуваю збудження».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль про стосунки з чоловіками: «У мій човник іноді сідають пасажири»

Більше новин