У програмі «Вечірній Київ» оновлений склад ведучих

Студія «Квартал 95» розпочала підготовку осінньої прем’єри ще кілька місяців тому. Читайте, чим дивуватиме «Вечірній Київ».

Студія «Квартал 95» розпочала підготовку осінньої прем’єри ще кілька місяців тому. Тепер у програмі буде ще більше гумору, яскравих історій і навіть міні-серіалів!

Оновлений формат «Вечірнього Києва» глядачі каналу «1+1» побачать з новими декораціями, новою структурою, та з колишнім ведучим Володимиром Зеленським в нових образах уже 14 жовтня. 

Днями відбулися зйомки проморолика нового сезону проекту. За сюжетом відео Володимир з’являється перед глядачами в найнесподіваніших образах, виконуючи одночасно відразу кілька ролей. 

 

«Вечірній Київ» запропонує кілька нових рубрик – гумористичних іронічних кіноісторій з новими героями, у яких багато хто впізнає сучасні прототипи.

Одна з історій вийде в ефірі проекту під назвою «Козак Гавриляк» – це авторське короткометражне гумористичне кіно в жанрі український політичний артхаус з одним героєм, роль якого виконає Євген Кошовий.

Друга – політичний комедійний ситком «Дурчев», в основі якого лежить робота передвиборчого штабу Юрія Анатолійовича Дурчева, образ якого всім відомий з рубрики «Чисто News», у головній ролі – Юрій Корявченков. За сюжетом після нищівної поразки на виборах Юрій Дурчев вирішує знову балотуватися, збираючи новий виборчий штаб.

Третя кіноісторія – це пародія на популярний американський серіал «Гра престолів». Відомі українські політики постануть у вигляді героїв оригінальної версії. Інтриги, брехня, зрада, повний крах і подальші тріумфи – загалом, усе, як у житті наших політиків.

Незмінним у «Вечірньому Києві» залишиться гумористичний анімаційний серіал «Казкова Русь», де «навколоказкові політичні» герої вершитимуть долі світу.

Випуски нового сезону «Вечірнього Києва» виходитимуть на каналі «1+1» щоп'ятниці у прайм-тайм. 

Більше новин